presimpatičan

Ovog puta morao je da se uhvati - ZA NOS! Princ Lui ponovo UKRAO ŠOU i svojim preslatkim NESTAŠLUKOM nasmejao svet

0

I ovog puta je izmamio osmehe 

foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia
foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Na svečanoj ceremoniji Trooping the Color, koja se svake godine održava u proleće u Bekingemskoj palati, okupila se kraljevska porodica kako bi sa balkona pozdravila sve okupljene građane.

 

Za taj specijalni dan svi članovi kraljevske porodice se pažljivo spremaju, tu su prefinjene toalete, skupoceni nakit, haljine, odela.

 

Kejt Midlton se sa svojom porodicom pojavila na balkonu Bekingemske  palate i svi pogledi bili su uprti u njenu haljinu zelene boje, koju je upotpunila upečatljivim šeširom i veoma vrednim nakitom.

 

 

Princ Vilijam takođe je bio veoma elegantan, kao i princeza Šarlot, princ Džordž i najmlađi član kraljevske porodice, princ Lui. Njihovi stajlinzi bili su pažljivo birani, ali zapravo je sve palo u vodu kada je maleni Lui počeo da izvodi svoj performans, po kojem je već prepoznatljiv tokom važnih događaja. 

 

Naime, u subotu, na prvoj rođendanskoj paradi održanoj u čast njegovog dede kralja Čarlsa petogodišnji Lui vozio se u kočiji sa starijom braćom i sestrama, princom Džordžom (9) i princezom Šarlotom (8), od Bakingemske palate do Parade konjske garde.

 

Tokom vožnje oni su se osmehivali i mahali okupljenim ljudima, a onda je započeo šou u kojem je glavna zvezda bio niko drugi do mali Lui. 

 

Jednim gestom opet je opčinio London
Jednim gestom opet je opčinio London foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Tokom putovanja, princ Lui nije mogao da odoli da se nakratko ne uhvati za nos — možda zbog neprijatnog mirisa konja!

 

Na Paradi konjske garde, članovi kraljevske porodice su gledali kako 1. bataljon velške garde „ubija svoju boju“ ili predstavlja svoju zastavu.

Nakon što je odavanje počasti završeno, Lui i njegova braća i sestre su se vratili u Bakingemsku palatu.

 

Zatim su se deca pojavila na kraljevskoj terasi sa kraljem Čarlsom, kraljicom Kamilom, svojim roditeljima, princezom Anom, njenim mužem viceadmiralom ser Timotijem Lorensom, princom Edvardom i Sofijom, vojvotkinjom od Edinburga — i počele su njegove živahne reakcije.

 

Maleni Luis pokazuje svoja osećanja ne mareći za poglede
Maleni Luis pokazuje svoja osećanja ne mareći za poglede foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Princ Lui se okretao da ćaska sa mamom i tatom, lupkao rukama po balkonu, držao bradu u rukama i ispružio ruku pre nego što je akrobatski tim Crvenih strela Kraljevskog vazduhoplovstva uzleteo iznad njih.

 

Mali princ je bio spreman na buku i nije se zapušio ušima kao prošle godine! Najmlađi sin Kejt i Vilijam je pažljivo stajao dok je svirala „Bože čuvaj kralja“ i iznenadio publiku pozdravom pre nego što se povukao nazad u palatu.

 

Prošle godine, princ Lui je šarmirao kraljevske obožavaoce u Trooping the Color kada je iskreno razgovarao sa kraljicom Elizabetom, vikao kada su avioni tutnjali iznad glave.

 

Bio je podjednako zanimljiv i tokom koncerta Platinum Jubilee Pageant, gde je plesao u svom sedištu, mazio se sa mamom Kejt i čak skočio da sedne u krilo svog dede Čarlsa.

 

 

- Kakav fantastičan vikend. Videti ljude širom nacije kako se okupljaju sa porodicom, prijateljima i voljenima bilo je izuzetno posebno - napisao je kraljevski par na Tviteru.

 

Iako se u nekim trenucima videlo da je Kejt usplahirena zbog neprihvatljivog ponašanja malog Luisa, čini se da je to ponašanje ljudima bilo zaista zanimljivo. 

 

- On je poput malog drskog majmuna — tipično treće dete. Lepo je što ga je svet video kako uživa - rekli su prošle godine.

 

makonda-tracker