zanosna

I u 9. mesecu izgleda BOŽANSTVENO: Jedna od najlepših srpskih voditeljki raznežila pratioce pred porođaj

0

Voditeljka jutarnjeg programa uskoro će doneti na svet drugo dete, a dok "sitno broji" izgleda lepše nego ikad

Anđela Đurašković, voditeljka jutarnjeg programa na TV Prva
Anđela Đurašković, voditeljka jutarnjeg programa na TV Prvafoto: andjeladjuraskovic/instagram

Voditeljka Anđela Đurašković, koju godinama gledamo na TV Prva, gde je u poslednje vreme vodila jutarnju emisiju, uskoro će ponovo postati majka.


Njen izabranik Luka Mrđa i ona u narednim nedeljama dobiće drugo dete, a već imaju sina Mihajla.

 

Prema pisanju medija, ovoj srećnoj porodici pridružiće se još jedan dečak.

Anđela, koja važi za jednu od najlepših žena srpske televizije, pre nekoliko dana je na Instagramu podelila najnoviju fotografiju i izmamila smešak svojim pratiocima.

Voditeljka nije otkrila kojim povodom se doterala, a izgledala je uobičajeno zanosno u asimetričnoj haljini s golim ramenom, crnoj toaleti koja ističe njenu vitku figuru i trudnički stomačić.

 

Šarmantnoj TV voditeljki pratioci su uputili mnogo komplimenata i lepih reči, pa se nižu komentari da je "prelepa", "savršena", "najlepša mama"...

 

Prerano rođenje prvog deteta


Anđela je, inače, iza sebe ostavila veoma težak period nakon rođenja prvog deteta. Njen sin Mihajlo došao je na svet dva meseca ranije, pa je morao da provede neko vreme u inkubatoru, a njegova majka se i radovala zbog sinovljenog rođenja i strepela.

 


Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo – istakla je svojevremeno u intervjuu za Hello.


Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo – prisetila se voditeljka. – Imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete.

 

 

BONUS VIDEO

Ko je prva voditeljka Slagalice?

 

makonda-tracker