za ceo život

Ne krije čemu duguju SREĆU, SKLAD I VEČNU LJUBAV: Lepa voditeljka RTS-a je 15 godina u braku s popularnim kolegom

0

Voditeljka ističe da je jedna stvar u braku jasan pokazatelj da nismo dobro izabrali, a tajne njene srećne ljubavi s poznatim voditeljem su jasne

Marija popović, voditeljka emisije Ordinacija
Marija popović, voditeljka emisije Ordinacijafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Marija Popović, koju znate po emisiji "Ordinacija" na RTS-u, spada u omiljena TV lica u našoj zemlji, a godinama smo je gledali u različitim projektima.


Ipak, ona spada u poznate ličnosti koje, iako su godinama na sceni, ne eksponiraju svoj privatni život u medijima, pa mnogi ne znaju da je već dugo u skladnom braku s kolegom.


U pitanju je voditelj Milan Popović, koji trenutno vodi emisiju "Moja dedovina", s kojim je u braku već deceniju i po. Kruna njihove ljubavi je ćerka Sofija, koja je oboma najveća životna radost.

 

Kako je jednom prilikom Marija istakla, to što joj je suprug kolega može da bude mač sa dve oštrice.


Ima i prednosti i mane. Dok sam radila u informativi, snimila sam dokumentarni film o promeni pola u Srbiji. Bilo je to pre nego što se javnost otvorila za tu tematiku, pre nego što je major Helena počela o tome da priča javno. I svu su zapazili tu emisiju, ali sećam se da je bilo komentara da je to Milan zapravo radio. Eto, to može da bude loša strana, ali je više onih dobrih – rekla je u jednom intervjuu voditeljka.


Jednom prilikom, suprug je Mariji bio gost u emisiji, kada je otvoreno govorio o svojim zdravstvenim problemima: gojaznošću i insulinskom rezistencijom.

 

Milan Popović gostovao je u emisiji svoje supruge Marije Popović
Milan Popović gostovao je u emisiji svoje supruge Marije Popovićfoto: RTS Ordinacija - Zvanični kanal, Youtube Printscreen

– Kada sam imao devedeset sedam kilograma, tada mi niko nije prilazio da mi kaže da sam bolestan, da mi nešto fali, da donese vagu. Ali otkako sam se vratio na svoju kilažu, a to je sedamdeset sedam kilograma, sad me svi pitaju da li je sa mnom sve u redu, u smislu da li sam bolestan – istakao je Milan Popović tom prilikom.

 

Marija je jednom povodom godišnjice braka na Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju i šta smatra tajnom njihovog uspeha.

 

 

– Često nas pitaju da li se svađamo, koji je recept za dobre odnose i uspešan brak, a ja mislim da je presudno samo nekoliko vrlo jednostavnih stvari: da birate partnera koga ne želite da menjate, da se pored njega ili nje osećate onako kakvi ste zaista, da nema glume. Ako želite da menjate svog muškarca, niste dobro izabrale. Ako glumite i pravite se da ste nešto što niste, znači da on očekuje da se menjate vi – poručila je voditeljka. –  Ako ste već uspele, bravo! Ako niste, ne gubite nadu, svakim danom ste sigurno bliže nekome ko vam je suđen.

 

Ona je istakla da povremene rasprave smatra zdravima.

 


–  Milan i ja nikada se nismo trudili da menjamo jedno drugo… I, da, svađamo se, to je zdravo, ništa ne ide pod tepih – naglasila je voditeljka.

 

BONUS VIDEO

Voditeljka TV Prva Mira Lekić i zmija

 

makonda-tracker