uzbudljivi počeci

Ljubila je čuvenog glumca, šarmirala nas u svakom kadru: Jeste li znali u kojim filmovima je igrala Sanja Kužet?

0

Dok je još gradila voditeljsku karijeru, popularna lepotica glumila je u filmovima u kojima su se, zanimljivo, njeni likovi zvali isto

Sanja Kužet je jedna od najpoznatijih domaćih voditeljki
Sanja Kužet je jedna od najpoznatijih domaćih voditeljkifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Sanja Kužet već dugo je zaštitno lice muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pre toga je radlia u više televizijskih projekata.


Kako je jednom prilikom ispričala, u ovaj posao je ušla sasvim slučajno.

 

Naime, kada je trebalo da gostuje u emisiji Ognjena Amidžića, on je kasnio zbog radova na putu, pa je televizijska ekipa došla je na ideju da ga Sanja Kužet odmeni.


– Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi "izrovarene" sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: "Je l' možeš ti samo da zameniš Ognjena?", ja kažem: "Ali ja sam gost", kažu oni meni: "Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on" – ispričala je Sanja.


Ona je objasnila da je upravo ovo bila prekretnica u njenoj karijeri.

 

Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera – istakla je voditeljka kolegi Ognjenu.


U to vreme, Sanja je bila manekenka, a malo je poznato da se u vreme vođenja emisija na BK televiziji, zatim vremenske prognoze i nagradne igre, okušala kao glumica. I, štaviše, igrala je u vrlo popularnim projektima.

 

  • U kojim filmovima je glumila Sanja Kužet?


Najpre smo je gledali u filmu "Šejtanov ratnik" Stevana Filipovića u ulozi lepotice Senke, kada je imala 23 godine. Sanja je tada delila kadar sa popularnim glumcem Radovanom Vujovićem, kom je pripala jedna od glavnih uloga i s kojim je imala ljubavnu scenu.

 

Sanja Kužet i Radovan Vujović u filmu 'Šejtanov ratnik'
Sanja Kužet i Radovan Vujović u filmu "Šejtanov ratnik"foto: Printscreen

Potom je 2010. igrala u kratkometražnom filmu "Doba nevinosti", koji potpisuje Danilo Bećković, a tada se njen lik, zanimljivo, takođe zvao Senka.

 

BONUS VIDEO

Simpatična scena Sanje Kužet, Tamare Milutinović i Katarine Živković

 

makonda-tracker