sve je počelo - neočekivano

Lepa voditeljka mu nikad nije rekla "DA": Ljubav Ljube Perućice i njegove supruge nije tipična priča

0

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus su se upoznali sasvim slučajno, pošto je njoj nedostajao materijal za emisiju. 

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica su već godinama u srećnom braku, a njihova priča je krenula sasvim slučajno
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica su već godinama u srećnom braku, a njihova priča je krenula sasvim slučajno foto: Instagram

Popularni pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus već nekoliko godina žive svoju bračnu bajku, a nedavno su i postali roditelji po prvi put.

 

Katarina se porodila na svet donela dečaka kome su srećni mama i tata dali veoma lepo ime - Aleksej.

 

A njihov prvi susret desio sasvim slučajno, zato što je Katarini koja je tada radila kao voditeljka na jednoj televiziji nedostajao materijal za emisiju.

 

Ispostavilo se da je taj materijal bio upravo Ljuba, koji se kasnije pretvorio i u materijal za divan i harmoničan brak. 

- Upoznali smo se slučajno. Meni je falio materijal za emisiju koju sam radila tada na jednoj televiziji. On je radio prezentaciju nastupa za Novu godinu i ja sam se tamo slučajno našla i videla na stolu flajer na kojem je pisalo “Ljuba Perućica”. I pomislim da ću sa njim da popunim emisiju jer te noći je trebalo da montiram emisiju za emitovanje. Ispostavilo se da je on u društvu sa nekim mojim drugom i tako sam ja njega pitala da ga snimimo i tako je počelo - otkrila je Katarina. 

 

Lepa Katarina je odmah ostavila utisak na pevača i to toliko da on jako dobro pamti i šta je nosila tog dana. 

 

- Ja i dan-danas pamtim šta je nosila. Imala je neki sako i neke pantalone. Bila je utegnuta i ja sam zverao levo-desno kada je ona prolazila. I tada me drug pita da me snime. I mene je zanimalo ko treba da me radi. Kada mi je pokazao da je u pitanju ta devojka u koju sam ja gledao, samo sam rekao: "Uuu može!". Od prvog momenta, ona je meni zapala za oko - priznaje Perućica. 

Pre nego što će stupiti u brak Katarina i Ljuba su znali da se našale na svoj račun. Tako je Ljuba jednom prilikom u šaljivom tonu rekao da se ženi samo zato pošto ga "vreme stiže". 

 

- S obzirom na to da imam ja i godina - objašnjavao je Ljuba svoje "razloge"za brak.

 

- Ženi me zato što je mator - pomogla mu je Katarina da završi misao u jednom zajedničkom intervjuu. 

Posle šale, Ljuba je izistinski objasnio šta ga privlači kod Katarine. 

 

- Nisam više mali i dovoljno mi je bilo to vreme što smo mi proveli zajedno da ja skontam da se mi tu i jako dobro razumemo i da smo jako slični. Kada smo zajedno i kada smo sami, tih pet dana, nađemo neku zabavu i bukvalno ne treba nam niko. Mi smo jedno drugom dovoljni. Volimo zajedno da kuvamo, zajedno da klopamo, imamo istu energiju, potpuno se razumemo  - iskren je bio Ljuba. 

 

A pošto je shvatio sve to, odlučio je i da je zaprosi. A to je isplanirao tako da potpuno iznenadi Katarinu.  

- Počeo sam da tražim prsten i odlučio sam da je zaprosim, ali je bilo dan posle rođendana. Nekako na rođendanu je možda mogla i da očekuje. I to sam uradio dan posle rođendana. Jedan prijatelj je bio tu i kao njega vodimo na večeru. I onda sam okupio njene najbliže i bilo nas je nekih petnaestak ljudi – priča Ljuba

 

Katarina je prvu na prosidbu krenula u trenerci, ali kad je videla da je Ljuba u košulji, i ona je odlučila da se malo dotera.

 

- Da sam slutila da će da me zaprosi bar bih se našminkala. Ja sam krenula u trenerci. Mislila sam da idemo samo da jedemo nešto na brzinu. I ja vidim da on oblači košulju. Pitam ga: "Gde ćeš ti u košulji? Idemo samo da jedemo - priča Katarina.

Ja sam znao da, ako ona vidi da sam ja samo malo sređen, da će i ona hteti da se sređuje. Nisam hteo da joj kažem da se sređuje da se ne odam. Već sam joj rekao da ide opušteno. I ona kada je videla da sam ja obukao košulju, onda ona kaže: "Hej, pa moram i ja!" - dopunjuje Katarinu Perućica.

 

- Tada sam bila ljuta na njega zato što su svi bili našminkani, u haljinama, sređeni, a ja kada sam videla njegovu košulju, ja sam obukla neku najnebitniju haljinu i obula čizme, ravne one kao polumartinke - ispričala nam je Katarina.

A Katarina je onda otkrila da nikad nije razmišljala šta da odgovori Ljubi, ali da mu ni nikad nije rekla "DA" . 

 

- Nisam ni razmišljala, ali moram da ti kažem da ja nikada nisam ni rekla "Da!". Stvarno nisam – otkrila je bivša voditeljka.

 

A pevač je priznao da je, iako je izgledao opušteno, imao veliku tremu tog dana. 

- Isto kao što sam ja danima razmišljao kako ću to da uradim. Sve što sam ja smišljao nekoliko dana i šta sam želeo da kažem, sve sam zaboravio. Kada sam kleknuo, sve sam zaboravio. Znaš kada sam imao tremu ne znaš koliku. I tada, ono što mi je prvo kliknulo u glavi, to sam rekao. A ona, onako zbunjena, tresla se - ne zaboravlja Ljuba momenat kada je zaprosio ženu svog života.

 

Katarina je takođe priznala da je, pre nego štp je upoznala Ljubu, imala predrasude o pevačima.

- Ja sam bila najveći protivnik veze sa pevačima. Za mene je to bilo katastrofa. To je ono poslednja stvar što bih sebi poželela. Sada živim sa jednim pevačem, ali on je sušta suprotnost od svih muzičara koje sam ja ranije znala. Imala sam u početku ja predsrasude i o njemu. Nisam ga shvatala ozbiljno, ali od prvog dana, on se potrudio da mi dokaže da sam ja najbitnija i da se sve vrti oko mene - kaže Katarina. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker