retka fotografija

Nikada ga ne viđamo u javnosti: Ko je muškarac s kojim Anđela Đurašković ćeka drugo dete?

0

Zajedno su prošli pakao nakon njenog prvog porođaja 

foto: Instagram / andjeladjuraskovic
foto: Instagram / andjeladjuraskovic

Voditeljku Anđelu Đurašković proteklih nekoliko godina imamo prilike da gledamo na malim ekranima dok vodi jutarnji program. Svojim razdraganim osmehom na prvi mah je osvojila srca publike, a ko je muškarac čije srce je osvojila ona?

 

Lepa voditeljka nedavno je podelila prelepe vesti o drugoj trudnoći, nakon čega su usledile najlepše čestitke i želje. Iako je dobro poznato lice Anđela retko o privatnom životu govori u javnosti.

 

Ipak, kako to biva znatiželja je jača od svega, pa je tako otkriveno i ko je muškarac s kojim je Anđela uplovila u bračnu zajednicu.

 

 

Anđela uživa u braku sa suprugom Lukom Mrđom, kome je sudbonosno "da" izgovorila 12. avgusta 2021. godine, nakon što su tri puta odlagali svadbu zbog pandemije korona virusa. Najlepši trenutak na svadbi bio je prvi ples mladenaca koji je bio poseban jer su u naručju držali dvogodišnjeg sina Mihajla.

 

Ljubavna priča Anđele i Luke počela je kada je voditeljka imala 22 godine, ali jmalo ko zna kako njen suprug izgleda.

 

 

- Luka i ja upoznali smo se preko zajedničke drugarice Kristine, koja nam je buduća kuma. Spontano smo počeli da se viđamo svakog dana. S obzirom na to da se neprekidno šali, na prvi pogled odaje utisak neozbiljne osobe, i baš zbog te "neozbiljnosti" nisam mogla da nas zamislim ovde gde smo danas - ispričala je svojevremeno voditeljka i dodala:

 

Suprug Anđele Đurašković se retko pojavljuje u javnosti
Suprug Anđele Đurašković se retko pojavljuje u javnosti foto: Instagram / andjeladjuraskovic

 

- Pustila sam da se stvari same razvijaju, pa šta bude. Zajedno smo odrastali i gradili svoje ličnosti, međusobno se dopunjavali, a ja sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da zamislim svakodnevicu bez njega. Danas znam da nisam mogla bolje da prođem, moj neozbiljni dečko pokazao se kao čovek koji na pravi način brine i čuva svoju porodicu.

 

Ono što je takođe retkima poznato jeste činjenica da je lepa voditeljka prošla pravu životnu dramu nakon rođenja prvog sina. Maleni Mihajlo je svoje prve dane života proveo u inkubatoru.

 

 

- Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo - ispričala je voditeljka za medije prisećajući se prvih dana majčinstva.

 

Bonus video:

 

Kakva je bila atmosfera pre venčanja Anđele i Luke pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker