(foto)

Posle glamurozne venčanice — ODELO! Anđela Đurašković za CRKVENO venčanje birala interesantan i drugačiji stil

0

Nakon što su u septembru napravili slavlje povodom venčanja, voditeljka Anđela Đurašković i njen partner zakleli su se na večnu ljubav i u crkvi!

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Prva" Anđela Đurašković izgovorila je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Luki najpre prošlog septembra, a sada je to učinila i u crkvi.

 

Nakon većeg slavlja, koje su nekoliko puta odlagali zbog pandemije virusa korona, lepa voditeljka blistala je na jesen u glamuroznoj venčanici, a sada se odlučila za potpuno različit stajling za crkveno venčanje.

 

Anđela Đurašković Mrđa je za ovu priliku izabrala moćno belo odelo, a preko njega je obukla plavi sako. Njen suprug Luka odlučio se za sivo odelo.

 

Par se i u crkvi zakleo na večnu ljubav, a ceremoniji je prisustvovao samo najuži krug ljudi. Njih dvoje su na svojim profilima podelili slike i snimke s venčanja, a za razliku od opštinskog venčanja, ovo je bilo prilično intimno.

 

1 / 8 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo, Anđela i Luka imaju sina kog su nazvali Mihajlo.

Anđela je u ozbiljnu vezu sa svojim životnim partnerom Lukom ušla kad je imala 22 godine.

 

Luka i ja upoznali smo se preko zajedničke drugarice Kristine, koja nam je buduća kuma. Spontano smo počeli da se viđamo svakog dana. S obzirom na to da se neprekidno šali, na prvi pogled odaje utisak neozbiljne osobe, i baš zbog te "neozbiljnosti" nisam mogla da nas zamislim ovde gde smo danas — ispričala je svojevremeno voditeljka i dodala:

 

Pustila sam da se stvari same razvijaju, pa šta bude. Zajedno smo odrastali i gradili svoje ličnosti, međusobno se dopunjavali, a ja sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da zamislim svakodnevicu bez njega. Danas znam da nisam mogla bolje da prođem, moj neozbiljni dečko pokazao se kao čovek koji na pravi način brine i čuva svoju porodicu.

 

 

makonda-tracker