(foto)

Fotografije s mora otkrile su NAJLEPŠE VESTI: Jedna od najlepših srpskih voditeljki je TRUDNA, a zna se i pol bebe

0

Prelepa voditeljka jutarnjeg programa je trudna po drugi put, a to je otkrila fotografijom s letovanja

anđela đurašković je fotografijom s letovanja otkrila da čeka drugo dete
anđela đurašković je fotografijom s letovanja otkrila da čeka drugo detefoto: instagram/andjeladjuraskovic

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Prva", Anđela Đurašković, trudna je i sa izabranikom Lukom Mrđom čeka drugo dete.

 

Lepa voditeljka i njen suprug, s kojim se venčavala dvaput, jednom u opštini, drugi put u crkvi, postaće roditelji po drugi put, a već imaju sina Mihajla.

 

Anđela je trudnoću otkrila na suptilan način, prelepim fotografijama s mora, na kojima se nazire trudnički stomačić.

 

Porodica letuje u jednom rizortu na Halkidikiju, a evidentno je koliko lepa voditeljka blista...

 

Inače, kako saznaje Blic, Anđela je u petom mesecu trudnoće i čeka dečaka.

 

 

Podsetimo, Anđela Đurašković nakon porođaja je prošla kroz veoma težak period.

 

Sina Mihajla rodila je dva meseca pre vremena, zbog čega je morao da leži u inkubatoru, a komplikacije su nastavile da se nižu.

 

Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo. Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo. Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete ― srećna je Anđela.

 

Anđela je u ozbiljnu vezu sa svojim životnim partnerom Lukom ušla kad je imala 22 godine.

 

Luka i ja upoznali smo se preko zajedničke drugarice Kristine, koja nam je buduća kuma. Spontano smo počeli da se viđamo svakog dana. S obzirom na to da se neprekidno šali, na prvi pogled odaje utisak neozbiljne osobe, i baš zbog te "neozbiljnosti" nisam mogla da nas zamislim ovde gde smo danas — ispričala je svojevremeno voditeljka

 

Bonus video

Trudnica u tramvaju:

.

 

makonda-tracker