sad može da govori o tome

"Kad doživiš nesreću i PARTNER OSTANE NEPOKRETAN..." Ivana Dudić preživela je veliki udes, a posledice su bile STRAŠNE

0

Glumica Ivana Dudić preživela je strašnu nesreću, nakon koje su posledice bile strašne.

Ivana Dudić pre nekoliko godina preživela je strašnu nesreću
Ivana Dudić pre nekoliko godina preživela je strašnu nesrećufoto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumica Ivana Dudić progovorila je o saobraćajnoj nesreći koju je doživela sa partnerom. 

 

Ivana Dudić, koja je zvezda serija "Ubice mog oca", "Istine i laži" i "Od jutra do sutra", kao i jedna od najbolje obučenih Srpkinja, preživela je udes s partnerom koji je imao razorne posledice.

 

Ivana je najpre krila šta im se dogodilo, a sada je javno prvi put pričala o stresu koji je doživela, pa otkrila jezive detalje.

 

Ja nikada nisam pričala o tome, dva meseca sam uspešno krila to. Jer, kada doživiš saobraćajnu nesreću i kada partner u tom trenutku ostane nepokretan, to ne treba da se priča i sva pažnja treba da bude usmerena na njegovo ozdravljenje —počela je priču Ivana.

— Ja prvih mesec dana nisam mogla glumački da se sastavim, ja sam tu bila kao mama, samo da on bude dobro i da budem tu za njega u svakom trenutku i da odradim pošteno svoj posao. Misli su mi bile usredsređene na to kako će uspeti sledeća operacija, samo je bilo da svi preživimo te trenutke — rekla je glumica.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

— U tim situacijama se ponašaš kao lud čovek. To su najduži dan i noć koje sam ja doživela sigurno. To se dogodilo, a mi smo pet, šest sati čekali pomoć nepomični, jer je nedostupno bilo mesto. Bili smo na nezgodnom mestu i nije moglo da se dođe do nas. Sve je moralo pešaka, trebalo je mnogo vremena, nije moglo na točkovima da se dođe do nas —ispičala je Ivana Dudić u potkastu "Poster".

 

Kako su mediji tada pisali, Ivana je i u teškim danima bila pozitivna i nasmejana i velika podrška partneru.

 

Bonus video

"AKO STE POPILI,  A POZOVETE TAKSI, DOBIĆETE 50% POPUSTA" Vujanić analizira seriju udesa na našim putevima: Treba nam prevencija

 

makonda-tracker