ostavlja utisak

Na prvi pogled mala crna haljina, na drugi – MNOGO VIŠE OD TOGA: Izdanje Ivane Dudić pred kojim nema ravnodušnosti

1

Kako devojka koja nas svakodnevno oduševljava stilom može da nadmaši sebe? Zapravo, vrlo lako!

Neobična toaleta Ivane Dudić koja na prvi pogled izgleda kao mini-haljina
Neobična toaleta Ivane Dudić koja na prvi pogled izgleda kao mini-haljinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Na događaju koji je sinoć okupio poznate ličnosti u Beogradu videli smo mnogo popularnih dama na crvenom tepihu, a mnoge od njih oduševile su nas svojim modnim izborom.


Jedna od njih je i glumica Ivana Dudić, koja iz dana u dan opravdava titulu jedne od najbolje odevenih Srpkinja, a za ovu priliku spremila je posebno modno izdanje.


Zvezda serija "Ubice mog oca", "Istine i laži" i "Od jutra do sutra" izgledala je zanosno u neobičnoj kreaciji, savršenoj za najsvečanije trenutke.

1 / 8 Foto: M.K./ATAImages

Njen izbor bio je komad koji na prvi pogled izgleda kao mala crna haljina s korsetom, ali se u donjem delu ispod crne tkanine spušta duga mrežasta suknja sirena-kroja, koja je prekrivena šljokicama.

 

Neobična haljina Ivane Dudić
Neobična haljina Ivane Dudićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovo efektno dizajnersko rešenje izgleda sjajno u kombinaciji sa svetlucavim detaljima na korsetu srcolikog izreza, pa je u pitanju komad koji bez sumnje ostavlja utisak.


Ivana je svoj stil upotpunila jednostavnim sandalama sa kašičićima i crnom tašnicom, a sve je izgledalo još glamuroznije zahvaljujući talasima u kosi i umerenom večernjom šminkom.

 

BONUS VIDEO

Teddy jakna za jesen 2023.

 

makonda-tracker