inspiracija

Urbano večernje izdanje zbog kog ćete reći – VAU! Ovaj stajling Ivane Dudić je LEKCIJA o oblačenju za prelazno vreme

1

Zahvaljujući nešto višim temperaturama nego što je uobičajeno za novembar, sezona odeće za prelazno vreme traje duže, a Ivana Dudić sjajno to koristi

Ivana Dudić u crno-ljubičastoj haljini i kožnoj jakni
Ivana Dudić u crno-ljubičastoj haljini i kožnoj jaknifoto: M.M./ATAImages

Sinoć otvaranje modne manifestacije 36. Fashion Selection okupilo je veliki broj poznatih ličnosti u jednom beogradskom hotelu, a kao i u svakoj prilici među najzapaženijima je bila Ivana Dudić.


Popularna glumica, čiji je stil inspiracija u svim sezonama, ovog puta je oduševila trendi izdanjem idealni za večernje prilikom tokom jeseni.


Ivana je na crvenom tepihu pozirala u veoma atraktivnoj haljini, modelu sa cik-cak dezenom u vrlo efektnom spoju ljubičaste i crne boje. Njen izbor bila je zatvorena kreacija dugih rukava, koju krasi dubok šlic, a ova šik haljina upotpunjena je jednostavno, a ipak upečatljivo!

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages

Šarmantna glumica ponovo je ponela pouzdan komad – kratku kožnu jaknu, koje polako postaju zaštitni znak njenog stila. Sada je izbor pao na model klasičnog dizajna i crne boje, a Ivana je svemu dodala nabrane kaubojske čizme i crnu tašnicu.

 

Helen Babić i Ivana Dudić na Fashion Selection-u
Helen Babić i Ivana Dudić na Fashion Selection-ufoto: M.M./ATAImages

Budući da temperature ne odgovaraju kalendaru ovih dana, sezona odeće za prelazno vreme traje nešto duže, što nam daje priliku da češće nosimo komad s kojim nema greške. Kožna jakna je već decenijama neizostavan deo ženskog garderobera i vanvremenski komad bez koje je nezamislivo prelazno doba godine.

 

Iako Ivana Dudić ima jaknice od kože u raznim varijantama, najčešće nosi crne verzije, koje se odlično uklapaju u svaki stil. Jedna je od onih poznatih devojaka koje je rado nose i uz vrlo elegantne odevne kombinacije, pa smo je do sad više puta videli u takvim spojevima, a u galeriji ćete pronaći neke od njenih kombinacija s kožnom jaknom.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO

Bomber jakna - trend za jesen

 

makonda-tracker