krila je to od javnosti

Kad se izlet pretvori u PAKAO: Dečko Ivane Dudić doživeo strašnu nesreću na planini?

0

Lepa glumica je nasmejana i pozitivna, uprkos tome što se jedan lep odmor pretvorio u nešto mnogo opasnije od toga

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Glumica Ivana Dudić, kako pišu beogradski mediji, našla se u središtu situacije kada jedan romantičan izlet na planini zamalo da se završi tragično.

 

Kako saznaje jedan beogradski medij, Ivani se život navodno drastično promenio pošto je doživela nezgodu na Rtnju nakon koje je njen momak Miloš Pandrc, navodno, ostao nepokretan.

 

 

Naime, kako sagovornik otkriva, pre skoro dva meseca par je odlučio da ode na odmor, koji se, navodno, pretvorio u pakao, kada je Miloš pao u podnožje planine nakon što se kvad prevrnuo. Uspaničena glumica je navodno satima dozivala pomoć, u spasavanje su bili uključeni i vatrogasci, a njen dečko je usled povreda završio u invalidskim kolicima.

 

 Miloš i Ivana su već dugo zajedno ― otkrio je izvor tog medija i dodao:

 

Letos su želeli da pobegnu od gradske buke, otišli su na Rtanj, i tamo proveli neko vreme. Jedan dan odlučili su da se provozaju kvadom po planini. Tokom vožnje Ivana je izgubila kontrolu i prevrnuli su se. Miloš je pao u podnožje planine, gde je ostao da leži nepomičan ― ispričao je kako je došlo do nezgode sagovornik.

 

1 / 7 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

― Nakon nekoliko sati, uz pomoć vatrogasaca izvukli su ga i prevezli u bolnicu. Ona je zadobila manju povredu ramena, a on je i dalje nepokretan. Išao je na rehabilitaciju, dijagnostikovana mu je paraplegija, odnosno oduzetost obe noge, kao i ozbiljna povreda kičme. Trenutno mu se stanje popravlja, pola desne noge oseća, ali leva noga mu je još uvek u potpunosti oduzeta, zbog čega je u invalidskim kolicima i nosi pojas na kičmi ― objašnjavao je izvor, koji ističe da se glumica ne odvaja od dečka tokom njegovog oporavka.

 

Svaki dan mu dolazi u posetu, sedi satima s njim, donosi mu hranu. Uvek je nasmejana i pozitivna, i stvarno mu je velika podrška u ovim danima ― rekao je izvor, pa dodao;

 

Miloš ima zakazanu operaciju, jedan od najboljih specijalista ortopedske hirurgije dr Slaviša Zagorac će mu operisati kičmu. Nadaju se da će nakon rehabilitacije uskoro stati na noge i vratiti se normalnom životu ― rekao je izvor za kraj.

 

Kada je Ivana pozvana da prokomentariše celu situaciju, rekla je da nema komentar.

 

 

makonda-tracker