novi udarac

Kad je ne nervira Kejt Midlton – tu je njena dvojnica! Poznata glumica preotela Megan Markl nešto za čim je ŽUDELA

0

Poznato je da Megan Markl i Kejt Midlton nikada nisu bile bliske prijateljice i mala je verovatnoća da će to postati, a vojvotkinja od Saseksa sada polako stiče još jednu "arhineprijateljicu"

Megan Markl, supruga princa Harija i vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, supruga princa Harija i vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

Britanska glumica Meg Belami (20) svakako je mlada nada koja će obeležiti kraj ove godine, a razlog je njeno pojavljivanje u ulozi princeze od Velsa Kejt Midlton u poslednjoj sezoni serije "Kruna".


Pored toga što kažu da je Kejtina dvojnica zbog primetne fizičke sličnosti, Meg Belami sa suprugom princa Vilijama vezuju još neke stvari.

 

Pohađale su istu školu u Berkširu, obe su zaljubljenice u sport, obožavaju tenis i hokej i... moguće je da nikada neće biti najbolje drugarice Megan Markl!

O odnosu Kejt Midlton i njene jetrve Megan odavno znamo možda i više nego što smo želeli, a sada se piše da bi supruzi princa Harija mogla da ide para na uši i zbog njene "dvojnice".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Bellamy (@megkbellamy)

Naime, već neko vreme se piše da francuska modna kuća Dior sprema unosan ugovor za Megan Markl da bi postala zaštitno lice ovog brenda, ali to se još uvek nije dogodilo. Međutim, Dior ima novu "ambasadorku" – glumicu Meg Belami!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Bellamy (@megkbellamy)

Prema pisanju Daily Mail-a, nakon što je dobila prvo mesto na Diorovoj reviji u julu i tretirana od strane ovog brenda kao da je stvarno članica kraljevske porodice, ona postaje nova zvezda francuske kuće.


Međutim, i dalje nema novina o tvrdnjama da će Megan postati zaštitno lice Diora, a mnogi veruju da je to što "lažna princeza" Meg Belami sklapa ugovor s njima znači da im ne treba vojvotkinja.

 

Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godinefoto: EPA-EFE/JASON SZENES

Podsetimo, nedavno se pojavila glasila da Megan želi da uđe na ovaj način u modnu industriju i skrene pažnju s toga što je Spotify raskinuo ugovor s njom nakon neuspešnog podkasta Archetypes.


Već sedmicama kruže glasine da se Megan priprema da sklopi ugovor s Diorom, što je pokrenulo tračeve. Ako uspe u tome, niko se neće sećati da je njen glumi mali podkast otkazan posle jedne sezone – rekao je nedavno za Daily Mail neimenovani izvor s Beverli hilsa za kog se tvrdi da je član tamošnjeg visokog društva.

 

BONUS VIDEO

Zagrljaj Megan Markl i princa Harija o kom se priča

 

makonda-tracker