zaboravljeni detalji

Mogao je da joj radi SVE ŠTO POŽELI, delila ga je sa 12 žena: Ispovest poznate lepotice koja je provela godine u HAREMU

0

Bivša manekenka, danas dizajnerka i poslovna žena ima bogatu biografiju, a mnogi su zaboravili da je deo nje – život u haremu poznatog biznismena

Džil Dod podelila je svoju ispovest o vezi s Adnanom Kašogijem u memoarima i više emisija
Džil Dod podelila je svoju ispovest o vezi s Adnanom Kašogijem u memoarima i više emisijafoto: 60 Minutes Australia/Youtube printscreen

Nekadašnja manekenka i potom modna dizajnerka Džil Dod (63), najpoznatija kao osnivačica brenda Roxy, mlada je postala veoma uspešna preduzetnica i izgradila poslovnu imperiju.


O njoj svetski mediji često pišu, ali svaku priču o njenim uspesima uvek prati još jedna – prisećanje na njenu kontroverznu prošlost.


Džil Dod je, naime, 2017. godine objavila memoare "Valuta ljubavi: Hrabro putovanje u potrazi za ljubavlju", u kojima je konačno iznela detalje svoje veze sa audijskim milionerom trgovcem oružjem Adnanom Kašogijem.

Nakon decenija spekulacija o njihovoj vezi, ona je otkrila sve o tome kako je tekao ovaj neobičan odnos i kako je završila u njegovom haremu, a kasnije je podelila još detalja prilikom gostovanja u jednom podkastu i austalijskom izdanju emisije "60 minuta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd)

 

Kako je Džil Dod upoznala Adnana Kašogija?


Početkom osamdesetih, Džil je privlačila pažnju mnogih imućnih muškaraca, a jedan od njih bio je poslovni čovek i trgovac oružjem Adnan Kašogi, inače ujak ljubavnika ledi Dajane Dodija al Fajeda, s kojim je princeza od Velsa bila u "automobilu smrti" u pariskom tunelu 1997.


Prema Džilinim rečima, Kašogija, poznatog po raskalašnom načinu života , upoznala je u Parizu tokom 80-ih godina. Tada je imala svega 20 godina, a prvi put su im se pogledi sreli na jednoj žurki.

 

ADnan kašogi bio je poznati bogataš i plejboj početkom 80-ih
ADnan kašogi bio je poznati bogataš i plejboj početkom 80-ihfoto: Keystone Press Agency / Zuma Press / Profimedia

Sve je počelo vrlo uzbudljivo i strastveno, ali je ubrzo postalo bizarno. Kašogi je, naime, zamolio Džil za ples, što je ona prihvatila. Dok su plesali, on je slomio čašu šampanjca i svojom krvlju na Džilinoj ruci napisao "Volim te".


Nisam imala pojma ko je on, ali veoma mi se svideo – priznaje Dodova.


Nije trebalo mnogo vremena da sazna ko je misteriozni muškarac. Bogati Saudijac tih dana bio izuzetno poznat i popularan, a njegovo bogatstvo procenjeno je na četiri milijarde dolara, zbog čega su ga mnogi smatrali najbogatijim čovekom na planeti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd)


Život u "haremu" Adnana Kašogija


On, međutim, nije bio kao ostali muškaraci koji su se udvarali Džil. Uz sve pomenuto, imao je i suprugu, petoro dece i čak 11 devojaka "za zadovoljstvo".


Džil je, nedugo potom, postala još jedna od njih i deo ovog neobičnog "harema".

Manekenka se uskoro preselila u Saudijsku Arabiju i, kada bi došao red na nju, putovala s njim, izlazila na večere i zabave, razmenjivala nežnosti...


Zaključali bismo se i danima vodili ljubav, a kuvar nam je donosio hranu. Uzimali smo kokain i spavali kad god bismo poželeli to – ispričala je pre nekoliko godina Džil za Independent.

 

Fotografija Džil Dod i Adnana Kašogija
Fotografija Džil Dod i Adnana Kašogijafoto: 60 Minutes Australia/Youtube printscreen

Nije sve, međutim, bilo tako spontano. Džil je s Adnanom sklopila petogodišnji ugovor, u kojem je stajalo da će on brinuti o svemu što joj je potrebno, ali da mu ona mora biti na raspolaganju 24 sata, sedam dana nedeljno – i da može da joj radi baš sve što poželi.


Kako je Džil istakla, nije joj bilo teško da pristane na sve to i nije bila ljubomorna jer deli svog ljubavnika s toliko žena.


Ipak, vremenom je sujeta proradila, a trenutak kada je ugledala na ruci druge žene prsten identičan onom koji je dobila od Kašogija bio je preloman. Postala je anksiozna i shvatila da ne želi da živi na taj način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd)


Uskoro sam raskinuli i osetila sam olakšanje jer sam shvatila da je trčanje za srećom kroz novac kao da trčim za svojom senkom – iskrena je Džil.


Nakon što se vratila u Ameriku, Džil je odlučila da u potpunosti transformiše svoj život. Posvetila se poslu, a uskoro je pronašla i muškarca svojih snova. Udala se za njega i dobila troje dece, a o svojoj prošlosti govori otvoreno i ne vidi ništa loše u odlukama koje je donosila.


Nikada nisam sebe smatrala k****m, i dalje to ne mislim o sebi – ističe ona.

 

Džil Dod podelila je svoju ispovest o boravku u haremu u australijskom izdanju emisije '60 minuta'
Džil Dod podelila je svoju ispovest o boravku u haremu u australijskom izdanju emisije "60 minuta"foto: 60 Minutes Australia/Youtube printscreen

Adnan Kašogi je, inače, umro baš 2017, i to svega nekoliko dana nakon što je Džil objavila autobiografiju.

 

BONUS VIDEO

Ispovest sa kruzera

 

makonda-tracker