neverovatna igra sudbine

Najbolji prijatelj i slavni glumac možda mu je – BRAT: Novakov prijatelj oskarovac slučajno saznao TAJNU od koje strepi

1

Toliko je dokaza da mu je omiljeni kolega brat da možda ni ne moraju da urade DNK test, a Metju Mekonahi godinama odbija da ga uradi iz bolnog razlog

oskarovac metju mekonahi u boksu novaka đokovića, na finalu us open-a
oskarovac metju mekonahi u boksu novaka đokovića, na finalu us open-afoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Američki glumac i oskarovac Metju Mekonahi (53), koji je juče ponovo pobrao simpatije svoje publike u Srbiji pojavivši se u boksu Novaka Đokovića u finalu US Open-a, jedna je od omiljenih holivudskih zvezda širom sveta.


Harizmatični Teksašanin važi za jednog od glumaca koje kolege obožavaju, a on ne krije da je najboljeg prijatelja u Holivudu pronašao u Vudiju Harelsonu (61).


Njih dvojica sarađivala su u seriji "Pravi detektiv" (True Detective), kao i u filmovima "Ed TV", "Surfer ortak", "Braća Njutn" i "Dobro došli u Holivud", ali im ne trebaju kamere i filmski set da provode vreme zajedno. Oni se često druže i privatno, obožavaju porodicu jedan drugog, a malo je poznato da je Vudi Harelson uveren da su oni zapravo i genetski porodica.

 

Vudi Harelson i Metju Mekonahi tokom promocije serije True Detective
Vudi Harelson i Metju Mekonahi tokom promocije serije True Detectivefoto: Youtube Printscreen, Tuluhan Bozkurt

Naime, glumac već neko vreme tvrdi da je Mekonahi njegov polubrat, navodno ima dokaze za to i pokušava da ga ubedi da urade DNK test.

 

Poznato je da su Mekonahijevi roditelji Meri Ketlin i Džejms imali komplikovan odnos – dvaput su se razvodili i triput venčavali, često rastajali i svađali.

Navodno je Metju i začet tokom jednog njihovog turbulentnog perioda, a kada je glumčeva majka krenula 1969. godine u porodilište kako bi ga donela na svet, Džejms je odbio da pođe s njom.


To nije moj sin – navodno je rekao on, kako je tvrdio Vudi Harelson u jednom intervjuu.

 

Metju Mekonahi u boksu Novaka Đokovića na finalu US Opena
Metju Mekonahi u boksu Novaka Đokovića na finalu US Openafoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
  • Zašto Vudi Harelson misli da mu je Metju Mekonahi brat?


Kako je Metju ispričao, jednom prilikom mu je majka rekla da je poznavala Vudijevog oca. U pitanju je poznati američki plaćeni ubica Čarls Harelson, koji je najveći deo života proveo u zatvorima i koji je često bio neveran Vudijevoj majci kad god bi se našao na slobodi. Baš kao što je Metjuova majka menjala partnere kad god bi se posvađala s njegovim ocem.


– Pre nekoliko godina smo bili u Grčkoj, sedeli i pričali o tome koliko smo bliski mi i naše porodice. Moja mama je bila tu i rekla: "Vudi, ja sam znala tvog oca". Svi smo bili svesni šta znači kada je moja majka "znala". Bilo je mnogo onih koje je "znala" – ispričao je za Esquire.

To je glumce odvelo u potragu za ovim delićem prošlosti. Koliko su se dobro Metjuova majka i Vudijev otac poznavali i kada se to dogodilo?


Malo smo računali i ispostavilo se da je Harelsonov tata bio na slobodi u vreme kada su moji roditelji prolazili kroz drugi razvod – rekao je Mekonahi. – Znamo moguća mesta u Zapadnom Teksasu gde su mogli da se sastaju i imaju svoje momente "poznavanja".


Međutim, za Metjua se ova priča tu završila, dok bi Vudi voleo da nastavi istaživanje. Zbog toga već neko vreme predlaže da urade DNK testiranje kako bi otkrili jesu li zaista u srodstvu, ali njegovom prijatelju to teško pada jer je njegov otac preminuo i plaši se da bi mu istina bila još bolnija.

 

Metju Mekonahi u boksu Novaka Đokovića na finalu US Opena
Metju Mekonahi u boksu Novaka Đokovića na finalu US Openafoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Hoćemo da odemo i testiramo se, ali je za njega to mnogo veća stvar. To bi značilo da je izgubio svog oca. Ja kažem: "Ne, samo dobijamo još jednog oca i brata" – istakao je Vudi u jednoj emisiji.

 

BONUS VIDEO

DNK analiza je sto odsto sigurna

 

makonda-tracker