po prvi put

Posle nekoliko decenija, napravili su PRESEDAN: Ovako izgleda supruga Branimira Brstine (FOTO)

0

Branimir Brstina prvi put se pojavio u javnosti sa svojom dobrodržećom suprugom.

branimir brstina na premijeri filma 'čuvari formule'
branimir brstina na premijeri filma "čuvari formule"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je održana premijera filma Dragana Bjelogrlića "Čuvari formule", kojoj je prisustvovalo mnogo slavnih ličnosti iz sveta glume, muzike, sporta...

 

Od Miloša Bikovića sa Tamarom Dragičević i Ninom Janković Dičić, preko Srđana Todorovića sa mamom Snežanom, pa sve do same Bjelogrlićeve supruge Maje, mnogo njih podržalo je ekipu koja je učestvovala u stvaranju ovog filma, nastalog po motivima romana "Slučaj Vinča" Gorana Milašinovića.

 

Među poznatima izdvojio se i glumac Branimir Brstina.

 

Brstinu su svi obožavali u ulozi mnogi Žitka iz serije "Porodično blago", a gledali smo ga i u ostvarenjima "Ivkova slava", "Vratiće se rode", "Jesen stiže, Dunjo moja", i mnogim drugima serijama i filmovima.

 

Sinoć na premijeri glumac se po prvi put ruku pod ruku pojavio sa jednom damom, a kako mediji prenose, reč je upravo o njegovoj dugogodišnjoj izabranici i majci njegovih naslednika.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako nije tajna da je dugi niz godina u skladnom braku iz kojeg ima ćerku i sina, supruga Branimira Brstine nikada se do sada nije pojavila u javnosti, a o njoj se ne zna ništa osim toga da sa popularnim glumcem uspešno održava brak više od tri decenije.

 

branimir brstina i njegova supruga na premijeri 'čuvara formule'
branimir brstina i njegova supruga na premijeri "čuvara formule"foto: Damir Dervišagić

Par je napravio presedan, pa su mnogi bili iznenađeni što se Brstina napokon pojavio u javnosti sa suprugom. Njih dvoje imaju dvoje dece, Anđu i Đura.

 

Široj javnosti najpoznatiji je najmlađi član porodice Đuro Brsina, koji je rešio da krene očevim stopama, a takođe izbegava medije. Đura smo imali prilike da gledamo u seriji "Žigosani u reketu", a ovaj mladić brzo je postao miljenik nežnijeg pola!

 

đuro brstina, sin branimira brstine
đuro brstina, sin branimira brstinefoto: Damir Dervišagić

Bonus video

Premijera "Čuvara formule" u Sarajevu

 

makonda-tracker