uvek elegantna

Ne, ovo nije Monika Beluči! Maja Bjelogrlić očarala Beograd u vanvremenskoj haljini koja slavi žensku figuru

6

Supruga Dragana Bjelogrlića bila je, pored desetina glumica, jedna od najzapaženijih na premijeri filma "Čuvari formule"

Maja Bjelogrlić u društvu glumice Slobode Mićalović
Maja Bjelogrlić u društvu glumice Slobode Mićalovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

U beogradskoj MTS dvorani sinoć je održana premijera dugo iščekivanog filma "Čuvari formule" Dragana Bjelogrlića, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Pored glumaca koji igraju u ovom ostvarenju, videli smo na crvenom tepihu mnogo drugih umetnika koji su želeli da među prvima vide film koji govori o tajnom projektu u Institutu Vinča u jeku hladnoratovske krize.


Među njima su bili Miloš Biković, Tamara Dragičević, Nina Janković, Nataša Ninković i mnogi drugi, a najvatreniju podršku popularnom glumcu i reditelju pružila je njegova porodica, pa je jedna od najzapaženijih bila njegova ćerka Mia Bjelogrlić.

 

U premijeri je uživala i Maja, supruga Dragana Bjelogrlića, zbog čijih fotografija na prvi pogled lako možete da pomislite da je Monika Beluči došla na premijeru sa svojom drugaricom Slobodom Mićalović.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Životna saputnica slavnog glumca i režisera izgledala je uobičajeno božanstveno, a za ovu priliku odabrala je klasičnu eleganciju. Odabrala je otmenu slip haljinu, jednostavan model A-kroja s tankim bretelama i decentnim dekolteom. U pitanju je varijanta maksi dužine, pouzdana toaleta za svečane prilike koja spaja seksepil i eleganciju, a Maja Bjelogrlić kombinovala ju je sa crnim sakoom.

 

Maja Bjelogrlić na premijeri filma 'Čuvari formule'
Maja Bjelogrlić na premijeri filma "Čuvari formule"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Slip haljinu je tokom devedesetih Džon Galijano lansirao u sam vrh svetske mode uz pomoć modela poput Sindi Kraford, a nisu joj odolele ni trendseterke kao pokojna princeza Dajana. Ujedno elegantna i jednostavna, slip haljina je komad koji ističe figuru, a ipak nije toliko pripijena i kratka ako bismo radije sakrili neki deo dela.


Uz to, ova haljina podleže transformacijama, pa se lako kombinuje sa svakim tipom odeće, pa i sakoima i kožnim jaknima. Lagane su, nežne i lako se uklapaju u različite stilove!

 

BONUS VIDEO

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

 

makonda-tracker