skladni i srećni

U braku su skoro 50 godina, imaju dvoje dece: Kako izgleda i čime se bavi Snježana, supruga Milorada Dodika?

0

Upoznali su se u srednjoj školi i od tada su jedno drugom najveća podrška 

foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Političar Milorad Dodik godinama se bavi javnim poslom i često je u centru pažnje medija. Njemu medijske pažnje ne manjka i uprkos svemu, trudi se da svoj privatni život zadrži podalje od očiju javnosti. 

 

Ipak, pre 5,6 godina on se na jednom glasanju, na izborima, pojavio sa svojom suprugom Snježanom i tom prilikom mediji su imali prilike da vide ko je žena koja je sa njim provela gotovo ceo svoj život. 

 

Ona je godinama uz njega, podrška mu je u svakom smislu, a gotovo nikada nismo imali prilike da je upoznamo. I sada su veoma retke prilike kada oni odluče da zajedno izađu pred objektive kamera

 

 

Koliko Milorad voli politiku, toliko je Snježana van nje. Ona je po struci ekonomski tehničar i nikad se nije bavila politikom. Komšije iz Aleksandrovca kažu da ljubav Milorada i Snježane datira još iz srednje škole i da je ona uvek bila skromna i odana. Kažu i to da voli da se druži i uvek rado ugosti prijatelje.

 

Oni iz braka dugog skoro 5 decenija imaju dvoje dece koji su već svoji ljudi, i koji se, kao i njihova majka ne eksponiraju u javnosti.

 

Jedne godine Snježana je poželela da napravi specijalno iznenađenje za svog supruga, povodom njegove rođendanske žurke i tada joj je ćerka pomagala u organizaciji.

 

Ovo je Snježana, supruga Milorada Dodika
Ovo je Snježana, supruga Milorada Dodika foto: STR / AFP / Profimedia

 

One su angažovale pevačicu Zoranu Pavić kako bi svom mužu i ocu čestitala rođendan pesmom “Ne dam ti da ostariš”.

 

Dodik je u društvu supruge Snježane prisustvovao i svadbenom slavlju povodom venčanja bivšeg zamenika gradonačelnika Beča Јohana Gudenusa i Tajane Tajčić iz Banjaluke sredinom 2017. godine.

 

Bonus video:

 

Dodik se oprobao u košarci 

 

 

makonda-tracker