neobična ljubavna priča

Imao je 18 godina, a njegova supruga — 44: Posle par godina se ZALJUBIO U DRUGU, pa ga je od ostavljene sačekao PAKAO

0

Holivudski lepotan Patrik Dempsi na početku svoje karijere zavoleo je 26 godina stariju glumicu i svoju menadžerku

holivudski šmeker patrik dempsi imao je buran ljubavni život
holivudski šmeker patrik dempsi imao je buran ljubavni životfoto: American Broadcasting Companies / AFP / Profimedia

Glumac Patrik Dempsi glumio je u brojnim filmovima osamdesetih godina, dosledno se pojavljivao i na filmu i na televiziji devedesetih godina, ali serija "Uvod u anatomiju" vinula ga je u same zvezde, kao i uloga Dereka „MekDrimija“ Šeparda.

 

Kada ju je napustio, nastavio je da glumi u različitim filmovima, serijama i projektima, a uz to se bavi i raznim drugim poslovima; ne samo što je glumac, već i ambasador slavne marke satova, producent, tatu-majstor... I čini se da sve postiže!

 

Pored toga, on je i posvećeni suprug.

 

Ipak, kao što je slučaj i s brojnim glumcima Holivuda, njegov ljubavni život vredan je barem jednog filma, a posebno je neobična situacija koju je imao s prvom suprugom.

 

Patrik Dempsi je 1984. godine sreo Rošel Roki Parker, koja je u predstavi glumila njegovu tetku. On je tada imao 18 godina, a ona 44.

 

I dok je Dempsi tada tek krčio put kroz filmsku industriju, Parkerova je bila ime u svetu glume, kao i učiteljica glume i pozorišni izvođač. Uz to, ona mu je bila i menadžerka.

 

 

Uprkos svim razlikama, tri godine kasnije, venčali su se, a rastali 1991. godine. Glumica je ta koja je podnela zahtev za razvod, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike", navodno, nakon što joj je Dempsi rekao da je upoznao drugu ženu.

 

Parkerova ga je optužila za fizičko nasilje, što je uključilo lomljenje njenog prsta nakon što je zalupio vrata kola preko njene ruke. Navela je i da ju je "pretukao na setu filma jer je hteo da vidi kako je to pretući ženu".

 

Razveli su se zvanično 1994. godine, a 2006. godine se Parkerova distancirala od svojih optužbi.

 

Kasnije je u zvaničnoj obajvi naglasila da je tokom haotičnog razvoda bila savetovana da iznese te optužbe, za koje je kasnije potvrdila da su lažne.

 

Pričajući o njihovoj vezi, Dempsi je rekao 2006. godine da je sve počelo iz pogrešnog razloga.

 

Mislim da mi je bila potrebna majka. Bilo je mnogo negativnih stvari, s kojima se i danas nosim... Imala je sina godinu dana starijeg od mene.

 

 

Rošel Roki Parker preminula je 2019. godine od raka grla i pluća, u 74. godini.

 

Sredinom devedesetih godina pak Dempsiju su se ukrstili putevi sa ženom koja mu je postala supruga, Džilijan Fink.

 

Ona je bila stilista i šminkerka poznatih, a upoznali su se u salonu u kom je radila. Imaju troje dece, ćerku Talulu i blizance Darbija i Salivana.

 

patrik dempsi danas je u srećnom braku sa svojom drugom (a pošto su se jednom razveli, i trećom) suprugom džilijan
patrik dempsi danas je u srećnom braku sa svojom drugom (a pošto su se jednom razveli, i trećom) suprugom džilijanfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Par se razveo 2015. godine, što su potvrdili  zvaničnom objavom, gde su naglasili da ostaju u dobrim odnosima. I, zaista, bili su u dobrim odnosima, jer su se do 2016. godine pomirili i više se nisu rastajali.

 

Bonus video

Koje su idealne godine za brak?

 

makonda-tracker