jedina fotografija

30 godina ODBIJA da se UDA za njega, rodila mu je 2 dece: Ovo je lepa Jelena, druga vanbračna supruga Tike Stanića

0

Uprkos tome što godinama žive ljubav poput onih iz bajke, Tika i njegova izabranica nikad nisu stali pred oltar 

Ljubavna priča Tike Stanića i supruge Jelene
Ljubavna priča Tike Stanića i supruge Jelene foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Naš poznati glumac  važi za jednog od naših najtalentovanijih glumaca. Njegove uloge su upečatljive Tihomir Tika Stanić, a talenat neosporan. 

 

Iako se godinama bavi ovim zanimanjem i veoma je popularan među publikom Tika retko kada o svom privatnom životu govori u javnosti. Upravo zbog toga svako njegovo pojavljivanje privuče veliku pažnju svih poštovalaca njegovog rada.

 

U proteklih desetak godina Tika je nizao sjajne uloge i čini se da je radio "punom parom". Uprkos činjenici da je veoma posvećen glumi ne može se poreći da je slavni glumac uspeo da napravi savršen balans između privatnog i poslovnog života.

 

 

Naime, ljubavni život popularnog glumca javnosti je veoma interesantan. Pre svega jer je, kako i sam kaže, prvi brak, u koji je uplovio 1979. godine na drugoj godini fakulteta, završio uspešno. Sa bivšom suprugom, inače Belgijanom Lilijanom Luis Vermiš je u sjajnim odnosima.

 

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je glumac u jednoj domaćoj emisiji.

 

Tika Stanić već 30 godina ljubi lepu Jelenu
Tika Stanić već 30 godina ljubi lepu Jelenu foto: Milan Maricic/ATAImages

 

On je otkrio i da je njegovo poznanstvo sa drugom suprugom Jelenom Mijović promenilo mnogo toga.

 

- Upoznali smo se na aerodromu. Vraćao se sa Festivala u Edinburgu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem! Rekli su mi: "Vidi, kako je lepa devojka", i ja priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio to, imam i dan danas to - ispričao je Tika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Ljubavna priča Tihomira Stanića dogodila se pre 30 godina. Glumac se s radošću seća te 1992. godine kada je sa lepom Jelenom dobio prvu ćerku, Milenu Hanu, a jedanaest godina kasnije mezimicu Sofiju Nađu. Ipak, Jelenu nikada nije oženio.

 

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - priznao je glumac, koji čini se neće prestati da pokušava, iako su oboje svesni da im papir ništa ne znači.

 

Bonus video:

 

Supruga Tome Zdravkovića o suprugu 

 

 

makonda-tracker