neće da ćuti

"VI STE BOLESNI, on je zdrav": Paris Hilton odgovorila na negativne komentare o fotografijama njenog sina

1

Pratioci poznate naslednice izneli su mnogo negativnih komentara i čak dijagnoza nakon što je Hiltonova podelila fotografije svog sina

Paris Hilton zapušila usta svima koji komentarišu da joj je beba bolesna
Paris Hilton zapušila usta svima koji komentarišu da joj je beba bolesna foto: EPA / ANDRZEJ GRYGIEL

Poznata zvezda Paris Hilton pre izvesnog vremena bila je u centru pažnje javnosti nakon što je objavila fotografiju svog sina. Pratioci na društvenim mrežama počeli su da komentarišu izgled njegove glave, koja je, kako su rekli, prevelika za njegov uzrast.

 

Zbog toga su neki posumnjali da dete ima makrocefaliju, a čini se da je to baš razbesnelo Paris. Ona se nakon toga obratila svima koji su to komentarisali.

 

Objasnila je da je njena beba "savršeno zdrava", a da su zapravo oni ti koji su "bolesni".

 

 

Hiltonova je postala majka u januaru 2023. godine, nakon četvorogodišnje veze sa Karterom Reumom i dvogodišnje veridbe. 

 

Njen sin se zove Feniks i njeni pratioci ga obožavaju. Ipak, među njima je bilo i onih koji su se šalili na račun dečakovog izgleda, što je Hiltonovu baš razbesnelo.

 

Ona je odlučila da im se osveti nakon što je mesecima trpela podsmeh.

 

- Ima bolesnih ljudi na ovom svetu. Moj anđeo je savršeno zdrav. I, da, naravno da je bio kod doktora, samo ima veliki mozak - napisala je na platformi uz kratki video. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Na osnovu fotografija je moguće pomisliti da njeno dete ima stanje koje se zove makrocefalija, a se zahvaljujući savremenoj medicini i medicinskim praksama, može se normalno živeti, uz redovne kontrole i praćenje rasta mozga i cele lobanje. 

 

Hiloton je navela da želi da ima još dece sa svojim verenikom.

 

Šta je makrocefalija?


Sama reč znači „velika glava“ i znači da je glava veća od normalne za bebe istog uzrasta i pola. To je retka bolest koja pogađa između 2% i 5% populacije Sjedinjenih Država, što je otprilike 16,6 miliona ljudi.

 

Paris Hilton oštro branila svoje dete od spekulacija da je bolesno
Paris Hilton oštro branila svoje dete od spekulacija da je bolesno foto: BACKGRID/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Simptomi makrocefalije mogu uključivati neuobičajene pokrete očiju, razdražljivost koja se progresivno pogoršava, glasan plač kao da beba doživljava bol i kašnjenje u mentalnom razvoju.

 

Postoje neki rizici povezani sa stanjem, kao što je kompresija moždanog stabla od prevelikog mozga, hidrocefalus, koji je tečan u mozgu i može dovesti do smrti usled prevelikog pritiska, napadaja i epilepsije, odloženog razvoja i abnormalne funkcije mozga.

 

Bonus video:

 

Reakcija bebe koja prvi put proba sladoled 

 

 

makonda-tracker