jarke boja

Svi su gledali sestre Hilton, ali onda je došla – Majli Sajrus: Poznati na dugo iščekivanom skupu opravdali očekivanja

0

U Holivudu se svakog dana nešto dešava, pa se svake večeri održi neki događaj koji okuplja zvezde sa svetske scene.

Majli Sajrus
Majli Sajrus foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ovoga puta događaj večeri bio je promocija novog albuma "Endless Summer Vacation" popularne pevačice Majli Sajrus. Majli je otkrila da će njen album imati dva dela, koji će se zvati "AM" i "PM", što bi u prevodu na srpski moglo da znači "pre podne" i "posle podne".

 

Sve se odigralo u Los Anđelesu u Kaliforniji, a sve što se tamo dešava se redovno pretvori u autfit takmičenje holivudskih zvezda.  

 

Tridesetogodišnja pevačica je promovisala svoj novi album u luksuznom hotelu Guči u "gradu anđela"

 

Ta žurka ne bi bila žurka bez njih dve - sestara Hilton. Paris i Niki Hilton su nekada glavne holivudske "partijanerke", a  sada su se pojavile u, može se reći, sestrinskom autfitu.

 

Iako su autfiti bili značajno drugačiji, obe su se odlučile za šarenilo!

 

Sestre Hilton
Sestre Hilton foto: im Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Paris Hilton je došla u roze cvetnoh haljini sa belim i crnim detaljima. Imala je duge rukave, rolka-okovratnik, dok je ova kombinacija bila otvorena na stomaku. Naravno, sve to ne bi išlo bez torbice u istoj boji.

 

Niki se odlučila za malo drugačije nijanse. Njena mini haljina je bila usvim nijansama zelene i prekrivena šljokicama, dok je ona ponela srebrnu torbicu.

 

 

Ipak, zvezda večeri je, kako i priliči, bila Majli Sajrus. Pevačica se pojavila u društvu svog dečka, popularnog bubnjara Maksa Moranda. Došla je u crnoj haljini sa crnim naočarima sa sunce i cipelama sa štiklom.

 

 

Majli Sajrus
Majli Sajrus foto: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali, glavni detalj je bila ova jarko zelena bunda, koja ju je ogrnula u inače veoma toplom Los Anđelesu. Verujemo da joj je bilo malo vruće, ali po reakcijama strane štampe - apsolutno je vredelo.

 

 

Dobila je sve pohvale za ovaj upečatljivi autfit, a neki su je opisali i kao "veseli zeleni oblak".

 

 

 

makonda-tracker