smislila ga je pre 10 godina

Od nje se ni ne očekuje dosadno ime! Paris Hilton nazvala dete po gradu iza kojeg se krije predivna SIMBOLIKA

0

Ni njena majka ni sestra nisu znale da će Paris Hilton dobiti svoje prvo dete sve dok beba nije napunila nedelju dana. A sada je konačno otkrila i ime bebe koje je smislila pre više od 10 godina.

Paris Hilton otkrila je ime dečaka i objasnila simboliku koja se krije iz njega.
Paris Hilton otkrila je ime dečaka i objasnila simboliku koja se krije iz njega.foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Naslednica imperije porodice Hilton i jedna od prvih rijaliti zvezda na svetu, Paris Hilton (41) pre skoro mesec dana je podelila sa javnošću da je dobila sina.

 

- Ne može rečima da se opiše koliko si već voljen- napisala je ona ispod predivne fotografije na kojoj se vidi njena ruka koja drži bebinu ručicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Strani mediji su preneli da je Paris postala mama dečaka, kojeg su njen suprug Karter Reum i ona dobili uz pomoć surogat majke

 

Hiltonova je ranije pričala o tome kako je prošla kroz proces vantelesne oplodnje, a u tome joj je pomogla upravo prijateljica Kim Kardašijan, koja joj je preporučila svog doktora Endija Hanga.

Kako je nedavno Paris Hilton ispričala u svom podkastu "This is Paris", niko nije znao da je beba rođena dok nije napunila nedelju dana, čak ni njena majka Keti i sestra Niki Hilton.

 

- Bilo je zaista lepo da to bude naše zajedničko putovanje - ispričala je ona uz obrazloženje da je ceo njen život bio tako pod lupom javnosti do sada i da nikada nije imala ništa što je bilo samo njeno. 

 

Ona je ovom prilikom otkrila ime svog deteta i objavila da će se beba zvati Feniks Baron Hilton Reum.

 

  • U znak sećanja na dedu

 

Srednje ime Baron potiče od njenog dede, hotelskom magnatu Baronu Hiltonu koji je preminuo 2019. godine u 91. godini. 

- Moj deda je uvek bio moj mentor i toliko sam se ugledala na svog dedu - rekla je ona.

 

- Bili smo tako bliski i nedostaje mi svaki dan. Tako da sam zaista želeo da mu odam počast tako što će njegovo ime biti u imenu mog prvog sina- obrazložila je svoju odluku.

 

  • Želela je da njena deca dobiju ime po nekom gradu


Što se tiče toga kako je smislila Feniks, hotelska naslednica kaže da je bilo važno da svom detetu da ime grada kao što je i ona dobila ime po gradu.

 

- Godinama i godinama sam planirala imena svoje dece - priznaje ona, napominjući da je, ako bi bila devojčica, želela ćerku koja se zove London, ali joj je bilo teže da smisli ime za dečaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Iako voli Las Vegas, Ibicu i Aspen kao gradove, nije ih želela za ime svog sina. 

 

Ime Feniks je smislila pre više od jedne decenije objašnjavajući da "ono predstavlja nadu, ponovno rođenje i transformaciju."

 

Feniks je besmrtna ptica povezana sa grčkom mitologijom, a ovo ime poslednjih godina je sve popularnije i svrstava se među 200 najboljih imena za dečake u SAD-u. 

 


 

makonda-tracker