nemaju mere

"U životu nisam video ružnije dete": Poznata bogatašica pokazala sina i dobila SALVU UVREDA, dijagnoze, podsmeh...

0

Popularna lepotica ponosna je mama mališana kog je dugo i željno iščekivala i dobila uz pomoć surogat majke, a sada je pokazala kako je s njim uživala na jednom putovanju

Paris Hilton uskoro će proslaviti drugu godišnjicu braka s tatom svog sina Feniksa
Paris Hilton uskoro će proslaviti drugu godišnjicu braka s tatom svog sina Feniksafoto: BACKGRID/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Paris Hilton, rijaliti zvezda, di-džej i naslednica lanca hotela Hilton, postala je majka početkom godine, a uglavnom svog sina nije preterano izlagala očima javnosti.


Sada je, međutim, odlučila da pokaže mališana kog su njen suprug Karter Reum i ona dobili uz pomoć surogat majke.


Ona je ponosno pozirala s devetomesečnim Feniksom Baronom Hiltonom Reumom kako bi pokazala kako su uživali prilikom odmora na Istočnoj obali.


Moj dragoceni anđeo Feniks je prvi put bio u Njujorku – napisala je srećna mama Paris na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


Međutim, Paris se nije nadala tome da će njen profil preplaviti negativni komentari na račun njenog sina – od uvreda na račun njegovog izgleda do dijagnoza koje mu daju.


"Hej, Paris, tvojoj bebi možda mora da se izvadi višak cerebrospinalne tečnosti", "Moja mama kaže – ako nemaš ništa lepo da kažeš, ćuti, ali znam da svi mislimo isto", "Na koga je ovo dete ovoliko ružno?", "Čudi me da ga se ne stidiš", "Ima li encefalitis?", "U životu nisam video ružnije dete"... neki su od negativnih komentara.


Naravno, nemali broj Parisinih pratilaca poručio je da je starletin sin pravi anđeo i da ona treba da se ponosi njim, kao što očigledno jeste, a našlo se i mnogo onih koji tvrde da bogatašica izgleda kao da ne ume da drži mališana i da deluju kao da su se prvi put u životu sreli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


Paris Hilton je s Karterom u braku od novembra 2021. godine, a ona je početkom godine sve iznenadila saopštivši da je postala mama.

 

Potom je objavljeno da je u tome imala pomoć surogat majke, a ranije je Paris pričala o tome da je bez uspeha prošla kroz proces vantelesne oplodnje, kao i da joj je pomogla prijateljica Kim Kardašijan, koja joj je preporučila svog doktora Endija Hanga.


Uvek sam sanjala da postanem majka i tako sam srećna što smo Karter i ja pronašli jedno drugo – izjavila je jednom prilikom Paris.

 


Njen suprug, inače, već ima desetogodišnju ćerku s rijaliti zvezdom Lorom Belizi, koju je navodno "video samo jednom".

 

BONUS VIDEO

Muž Paris Hilton

 

makonda-tracker