iznenađenje

Paris Hilton objavila prvu fotografiju BEBE: Pozirala sa naslednikom i priznala nešto što niko nije očekivao

1

Oduvek je želela da postane majka, ali se mnogo plašila porođaja 

foto: BACKGRID/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: BACKGRID/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Paris Hilton i njen suprug Karter Reum podelili su u sredu svoje prve porodične fotografije sa svojim malim sinom Feniksom, koji je rođen preko surogat majke prošlog meseca. 

 

Par, koji se venčao u novembru 2021. nakon više od dve godine zabavljanja, nije mogao da sakrije oduševljenje kad su po prvi put pokazali lice svog novorođenčeta.

 

Na jednoj slici, Reum nežno ljubi suprugu u čelo, dok ona nežno drži Feniksa u naručju zatvorenih očiju.

 

 

Hiltonova je imala na licu blagu šmiku, malo crnog ajlajnera, rumenila, karmina boje kože, a njena plava kosa padala je u talasima niz leđa i ramena.

 

Ipak, ona nije svet iznenadila samo fotografijama bebe, već je saopštila i da ima još "sedam" embriona koje je ostavila jer želi još dece.

 

Osim toga, priznala je da su ona i Karter odlučili da zamrznu embrione u nadi da će zasnovati porodicu i da su njihova kolekcija "svi dečaci".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Govoreći u iskrenom novom intervjuu, rođena Njujorčanka je dodala da je odlučila da koristi surogat jer se oduvek "plašila" porođaja.

 

Takođe je priznala da je i ranije imala zamrznute jajne ćelije po savetu njene prijateljice Kim Kardašijan i da je planirala da sama ima dete pre nego što su se ona i Karter upoznali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

- Otišla sam i uradila jednu rundu vantelesne oplodnje, jer mi je Kim rekla za to. Od tada ona čuva zamrznute jajne ćelije - priznala je.

 

Ali kada su se ona i Karter upoznali i otpočeli svoju vezu, odlučili su da zasnuju porodicu, a tokom izolacije kovida zamrznuli su embrione. I nakon rođenja prvog deteta, ostalo im je dovoljno embriona da mogu da imaju mnogo dece u budućnosti.
 

 

 

makonda-tracker