imala je 15 godina

"Stavio mi je ruku na usta i rekao da sanjam": 27 godina kasnije, Paris Hilton priznala da je bila silovana

0

Paris Hilton je u najnovijem intervjuu za britanski Glamour otkrila strašne detalje događaja koji se dogodilo kada je imala 15 godina.

Paris Hilton podelila je strašne detalje u najnovijem intervjuu
Paris Hilton podelila je strašne detalje u najnovijem intervjuufoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Naslednica imperije porodice Hilton i jedna od prvih rijaliti zvezda na svetu, Paris Hilton (42) nedavno je objavila prve fotografije svog sina Feniksa Barona Hiltona Reuma koga su ona i njen suprug Karter Reum dobili uz pomoć surogat majke.

 

Paris je konačno srećna i uživa u porodičnom životu sa svojim momcima, a ono što je šokiralo ceo svet jeste njen najnoviji intervju za britanski Glamour u kome je otkrila nimalo prijatne detalje.

 

Kako je priznala, Paris HIlton je bila seksualno zlostavljana kada je imala 15 godina. Ona tvrdi da je njen zlostavljač bio stariji muškarac koga je upoznala u tržnom centru u Kaliforniji. 

 

Tada je još uvek živela sa bakom u Palm Springsu, a vikendom je odlazila u Los Anđeles da se druži sa svojimm prijateljicama u pomenutom tržnom centru.

 

Stariji muškarci su se uvek motali po kafićima, a ona i njeno društvo bi razgovarale sa njima i davale im svoje brojeve.

Jednog dana se dogodilo to da je grupa muškaraca pozvala nju i njene prijateljice u svoju kuću na piće i jedan od njih je nagovarao Pars da popije piće. 

 

- Nakon što sam popila jedan ili dva gutljaja, počela sam da osećam vrtoglavicu. Ne znam šta je stavio unutra, pretpostavljam da je to bio Rohipnol- rekla je Paris.

 

Ona je potvrdila da se onesvestila i probudila tek nekoliko sati kasnije.

 

- On je bio na meni, prekrivao mi rukom usta i šaputao mi Sanjaš, sanjaš - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Paris Hilton je ranije u intervjuu za New York times, priznala da je u internatu za problematičnu decu proživela niz trauma i zlostavljanaj uključujući prisiljavanje na uzimanje droga i prisilne ginekološke preglede. 

 

- Bila sam samo devojčica, ukrali su mi detinjstvo-  rekla je dodajući da je vreme koje je provela u internatu Provo Canyonu uticalo na odluku nje i njenog supruga da svoga sina  dobiju putem surogat-majke.

 

 

 

 

makonda-tracker