verovali ili ne

Tuđe siromaštvo im se ne slaže uz stajling: Isplivali TAJNI MEJLOVI o princu Hariju i Megan zbog kojih su Britanci BESNI

0

Dok su planirali posetu jednoj školi koju pohađaju deca iz siromašnih porodica, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imali su brige koje mnogima nikada ne bi pale na pamet

Princ Hari i megan markl posetili su školu u njujorku 2021. godine, a sada je otkriveno šta su sve tražili od osoblja i dece
Princ Hari i megan markl posetili su školu u njujorku 2021. godine, a sada je otkriveno šta su sve tražili od osoblja i decefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tim princa Harija i njegove supruge Megan Markl očigledno ima mnogo posla, naročito otkako je njihov imidž narušen, ali se čini da su ljudi koji brinu o njihovoj popularnosti uvek morali da brinu o sitnicama. Mnogo, mnogo sitnica.


Britanski portal Daily Mail objavio je mejlove koji otkrivaju koliko pomoćnici vojvode i vojvotkinje od Saseksa moraju da se trude da bi ovaj par bio predstavljen onako kako želi, a ispostavilo se da oni misle o stvarima koje mnogima ne bi pale na pamet.


Naime, tokom Harijeve i Meganine posete Njujorku 2021. godine, njihov tim je šest meseci ranije počeo da priprema ovaj put, da bi bili sigurni da će sve proteći bez problema. U to vreme par je snimao svoj čuveni dokumentarni serijal "Megan i Hari", koji je radio Netfliks, pa im je bilo važno da sve izgleda savršeno.

 

 

Prilikom te posete Njujorku, planirano je da Saseksovi obiđu jednu državnu školu za decu iz porodica s niskim primanjima. Međutim, sve je izgledalo previše jeftino za ovaj par, pa su navodno predstavnici Megan i princa Harija predložili školi da privremeno nabavi novi tepih i jastuke "jer bi se to bolje uklapalo u estetiku" Megan Markl.

 

megan markl i princ hari drže do svog imidža
megan markl i princ hari drže do svog imidžafoto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

U mejlovima se navodi i da je od osoblja i učenika ove škole u Harlemu traženo da potpišu formulare o saglasnosti da ih snimaju i da im je zabranjeno da iznose bilo kakve negativne komentare o kraljevskom paru.


Takođe, svima je bilo zabranjeno da u tom trenutku i u budućnosti na društvenim mrežama pišu detalje ove posete.


Kako piše Daily Mail, 95 posto dece koja pohađaju ovu školu živi u siromašnim porodicama, a Megan je tada uživala u druženju s njima. Tom prilikom im je čitala knjigu u dvorištu, a u medijima se najviše pisalo o njenom luksuznom modnom izdanju: odabrala je kaput od skoro 10.000 dolara, pantalone od 2.800 dolara i nakit u ukupnoj vrednosti više od 653.400 dolara.

"Kao i uvek, samo spoljašnjost, bez suštine", "Oni samo brinu šta će kamere da snime", "Koliko su pretenciozni", "Došla je kod siromašne dece noseći skupu odeću i brinući kako se njihovo siromaštvo uklapa uz njenu estetiku?", "Ovo dvoje su više nego užasni"... neki su od komentara britanskih čitalaca.

 

BONUS VIDEO

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker