iskreno

"Treba mi TERAPIJA da izbacim to iz glave": Princ Hari ne krije da je TEŠKO PODNEO kada je video Megan s drugim

0

Vojvoda od Saseksa otkrio je jednom prilikom da mu nije bilo lako kada je video svoju izabranicu u strastvenoj sceni s drugim muškarcem

Princ Hari i Megan Markl godinama su u skladnom braku
Princ Hari i Megan Markl godinama su u skladnom brakufoto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, od 2018. godine je u braku s princem Harijem, sinom aktuelnog britanskog kralja Čarlsa III, a par je od dana kada su jedno drugom rekli "da" prošao mnogo toga.


Od obožavanog kraljevskog para, oni su postali neko ko stalno mora da se bori da sačuva reputaciju, pre svega zbog brojnih ispovesti u kojima ne govore sjajno o britanskoj kraljevskoj porodici.


Ipak, njihovi najverniji fanovi još uvek su na njihovoj strani, pa je serija u kojoj je Megan Markl igrala pre braka poslednjih meseci veoma popularna. Ostvarenje "Suits", koje govori o svakodnevici u jednoj advokatskoj kancelariji, odnedavno je dostupno na Netfliksu i beleži veliki uspeh, a to je u žižu javnosti ponovo vratilo neka vrlo smela izdanja i intimne scene Harijeve supruge.

 

Nedavno je i njen kolega iz serije Patrik Adams objavio nekoliko njihovih fotografija sa snimanja koje mediji opisuju kao "eksplicitne", a potom ih obrisao i izvinio se.

Mnogi se pitaju kako na to gleda princ Hari, koji je ranije uglavnom bio s pevačicama i devojkama koje se ne bave javnim poslom, a on je priznao da nije lako biti u braku s bivšom glumicom, koja je zbog prirode posla često morala da snima ljubavne scene.


Nema tu mnogo misterije – sam vojvoda od Saseksa je u svojoj autobiografiji "Rezerva" priznao da mu je teško palo kada je video Megan u zagrljaju drugog.

 


Pogrešio sam i "guglao" njene ljubavne scene. Posebno između njenog kolege i nje u kancelariji – napisao je princ Hari. – Bila bi mi potrebna terapija električnim šokovima da izbacim te slike iz glave. Nije trebalo da vidim takve stvari.


Nakon što je otkriveno da su Megan i Hari zajedno, njegova porodica se, tvrdi on, mešala u snimanje serije "Suits", što je njegova draga teško podnela budući da je "volela tu seriju, svoj lika, kolege i celu postavu, a volela je i Kanadu", gde je bio set.

 

Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

Američki mediji pisali su nedavno da je kraljevska porodica navodno tražila da se iz scenarija izbaci reč poppycock, što je žargonski izraz za besmislicu, glupost. To je trebalo da izgovori Meganin lik, a navodno je procenjeno da to ne priliči devojci jednog princa.

 

BONUS VIDEO

Zagrljaj princa Harija i Megan Markl o kojem se priča

 

makonda-tracker