diverzija

Krili se od Čarlsa i Vilijama: Romantičan put princa Harija i Megan Markl je u stvari samo paravan za tajni sastanak

0

Sad je otkriveno zašto su princ Hari i Megan Markl pokušali da sakriju ovo misteriozno putovanje od javnosti. 

 

 

Romantičan put princa Harija i Megan Markl u Portugal je samo diverzija
Romantičan put princa Harija i Megan Markl u Portugal je samo diverzija foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Manifestacija "Invictus games" predstavlja sportsko takmičenje za ranjene, povređene i bolesne vojnike, koje osnovao princ Hari. Ovo nadmetanje se održalo u Nemačkoj, a posle toga princ Hari i Megan Markl su otišli na tajno putovanje u Portugal. 

 

Po britanskim medijima, odmag po završetku igara sprovedena je "mega-tajna" operacija kako bi se vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odvezli na odmor u Portugal.

 

Naime, ako je verovati izveštajima, Hari i Megan uživali su u tronoćnoj mini pauzi u priobalnom gradu Melides u Portugalu. 

 

Priobalni grad Melides, južno od Lisabona u regionu Alentejo, važi za jedno veliko umetničko utočište, pošto se tu nastanio veliki broj vajara, arhitekata i muzičara koji čine jaku alternativnu brazdu tog grada. 

 

Princ Hari i Megan Markl su prema navodima stranih medija išli da se vide sa princezom Judžin
Princ Hari i Megan Markl su prema navodima stranih medija išli da se vide sa princezom Judžin foto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

Međutim, šta je tu bilo zanimljivo za Harija i Megan i zašto su tajili to putovanje? 

 

Po medijima, to je zato jer tamo žive članovi britanske kraljevske porodice, sa kojima su u dobrim odnosima, a svi znaju šta se skoro desilo sa Harijem i Čarslom.

 

Naime, tu živi princeza Judžin, najmlađa ćerka vojvotkinje od Jorka Sare i princa Endrua. Ona je trenutno stacionirana u tom gradiću pošto njen suprug Džek Bruksbank (37) tamo radi u marketingu i prodaji u tom regionu.

 

Po nekima, oni su tajili ovo putovanje pošto su išli da se vide princezom Judžin, a nisu želeli da to saznaju kralj Čarls, Vilijam i ostatak suprotnog klana u britanskoj kraljevskoj porodici. 

 

Da li je razlog bila samo prijateljska poseta ili nešto drugo, za sada nije poznato. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker