I ŠTA SAD?

Šta princ Hari ZAISTA misli o uspehu Megan Markl? Glumica ovo nije očekivala, njegova reakcija je ZABRINJAVAJUĆA

0

Čini se da Megan gazi sigurnim koracima napred, a Hari ne može da je prati 

Kako princ Hari podnosi uspeh Megan Markl?
Kako princ Hari podnosi uspeh Megan Markl? foto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Princ Hari i Megan Markl u poslednjih nekoliko meseci glavna su tema medija. Ona sigurnim koracima ide ka uspehu, a njemu, izgleda nije lako da se bori s njenim uspehom.

 

Stručnjak za partnerske odnose kaže da bi u nekom trenutku princ Hari mogao da se oseća ljubomorno i nesigurno zbog toga što popularnost njegove žene vrtoglavo raste iz dana u dan.

 

Pred njom se otvaraju razne mogućnosti, a veoma lako bi mogla da dobije i status slavne ličnosti. 

 

 

Tokom nedavnog javnog pojavljivanja na dobrotvornoj akciji Kevina Kostnera, Hari je delovao "uspaničeno", "zbunjeno" i "nezgodno", dok je Megan odisala samopouzdanjem i dominacijom.

 

Na događaju su bile brojne poznate ličnosti poput Opre Vinfri, Elen Dedženeres i roditelji Kejti Peri. Za Megan ovo nije bilo ništa čudno, jer je to način života na koji je ona navikla pre nego što se udala za vojvodu.


Terapeutkinja i stručnjakinja za odnose Seli Bejker je u razgovoru za Miror priznala da su Harijeve borbe razumljive jer Meganina slava i uticaj nastavljaju da rastu.

 

Koliko princu Hariju prija uspeh Megan Markl?
Koliko princu Hariju prija uspeh Megan Markl?foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

 

- Razumljivo je da se Hari možda muči jer njegova supruga Megan stiče više slave i uticaja nego on. Može se osećati nesigurno, ljubomorno ili čak ugroženo njenim uspehom. Međutim, sa samorefleksijom i zrelošću, čovek se može prilagoditi promenljivoj dinamici na zdrav način - primetio je Bejker.

 

Hari bi trebalo da izbegava da posmatra Meganin uspeh kao takmičenje i umesto toga da ih vidi kao tim koji podržava jedni druge.

 

- Njen pojačan fokus može takođe privući pozitivnu pažnju na njegove sopstvene težnje. Terapija može da pomogne da Hariji bolje shvati svoje emocije ili nesigurnosti kad se pojave - kaže ona.

 

Bonus video:

 

Problemi odbeglog kraljevskog para 

 

 

makonda-tracker