ovo niste znali

"To do sad nisam rekla": Aleksandra Prijović ispričala sa čime se njena porodica suočila između koncerata u Areni

0

Popularna pevačica otkrila je da u danima kada je održala tri koncerta u Štark areni njen sin i ona nisu bili u najboljem stanju

Aleksandra Prijović na snimanju emisije Zvezde Granda
Aleksandra Prijović na snimanju emisije Zvezde Grandafoto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović proteklih nedelja je jedna od glavnih regionalnih tema jer je održala tri uspešna koncerta u dupke punoj beogradskoj Štark areni i rasprodala po nekoliko najvećih koncertnih hala u ostalim srpskim gradovima i regionu.


Dve arene u Nišu, jedna u Tuzli, tri u Sarajevu, pet u Zagrebu... Popularna Prija je apsolutna rekorderka, a ona spremno dočekuje nove izazove koji su pred njom.


Kako je sada otkrila, u susret nastupima u Beogradu, pevačica je imala probleme sa snom od uzbuđenja.

 

Znaju svi da nisam mogla da spavam. Ustala sam, sredila se, okupala, oprala kosu i otišla kod šminkera. Sređivala sam se u Areni, imala sam probu. Najgore mi je bilo... Uh, zapravo najteže, kada sam stala ispod bine, kada sam čekala izlazak. To je trajalo oko 3 minuta, a meni kao tri dana. Tresla sam se. Slagala bih kad bih rekla da je bilo drugačije. Generalno nemam tremu, ali sad sam mislila da ću pasti u nesvest. Posle prve pesme je sve to prošlo – ispričalaje pevačica.

 

Aleksandra Prijović na drugom koncertu u Areni
Aleksandra Prijović na drugom koncertu u Arenifoto: Petar Aleksić

Kako je otkrila, nekoliko puta je "zapela za haljinu" i umalo pala, ali se na to nije previše osvrtala jer takve stvari uvek mogu da se dogode tokom nastupa uživo.


Aleksandra je sada otkrila i da joj inače nije lako da se razbudi i spremi da nastapa svake večeri, ali je trodnevna žurka u njenoj režiji ipak bila nešto posebno. Naročito je bilo neprijatno to što ju je bolelo grlo jer je njen sin Aleksandra prethodno bio bolestan.


Ja sam spavalica, ne mogu da dođem sebi posle burne noći, ali koncert nije isto kao običan izlazak ili pevanje u klubu. Ovde je neka posebna enegija, koja me gura napred. Na trećem koncertu, to nisam do sad rekla, mi je mali bio bolestan, ja sam bila sa njim i tako se namestilo da me je malo bolelo grlo, ali kada sam izašla na binu, mene ništa nije bolelo. Pevala sam kao da je prvi dan – ispričala je ona za "Extra FM".

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Prija se osvrnula i na to što se u zemljama širom regiona priča o tome "ko je Aleksandra Prijović" i sprovode ankete na ulicama, a ona ističe da je to nešto što treba da znaju samo njeni slušaoci.


Ja bih prvo rekla da to niko ne mora da zna. Onaj ko voli ono što ja radim on zna i sluša moju muziku. Onaj ko ne voli, ne mora da zna. Sad kad vidim kako ispituju ljude po ulici, nije mi jasno zašto bi ljudi morali da znaju ko je Aleksandra Prijović. Ti ne možeš ljude da nateraš da te slušaju, a ne možeš ni da zabraniš. Ko to ne sluša, ne mora da zna, ko sluša, znaće i to je tako – kaže pevačica.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović peva

 

makonda-tracker