"mislim da ću savladati"

Kakva je Aleksandra Prijović u kuhinji? Kuvanje je nije zanimalo, a onda se desilo nešto zbog čega je poželela da nauči

0

Popularna pevačica nikada nije krila da se ne snalazi najbolje u kuhinji, a nakon što je dobila sina počela je da radi na tome. Kako joj ide, je li naučila da priprema omiljena porodična jela?

Aleksandra Prijović posle prvog koncerta u beogradskoj štark areni
Aleksandra Prijović posle prvog koncerta u beogradskoj štark arenifoto: M.M./ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović jedna je glavnih tema proteklih nedelja u regionu jer je oborila mnogo rekorda i pokazala da je jedna od najvećih balkanskih zvezda.


Nakon što je održala tri uzastopna koncerta u Štark areni, popularna Prija gotovo svakodnevno zakazuje i rasprodaje najveće hale širom regiona, a na prostoru bivše Jugoslavije svi se pitaju u čemu je tajna Aleksandre Prijović.


Šarmantna pevačica, kada nije superzvezda, daleko od kamera, obična je mama, i najradije vreme provodi s malim Aleksandrom, kog je 2019. godine dobila s Filipom Živojinovićem.

 

Ona ne pokazuje lice svog mališana i retko deli njihove zajedničke fotografije, ali je više puta pokazala tople porodične trenutke, poput Aleksandrovog polaska u vrtić, njihovih zabavnih momenata na putovanjima, kako su uživali u poeti zoo-vrtu...


Nakon što je postala mama, Aleksandra je jednom prilikom ispričala da ne ume da kuva, ali da je zbog sina poželela da to promeni.

 

Aleksandra Prijović sa sinom Aleksandrom Živojinovićem
Aleksandra Prijović sa sinom Aleksandrom Živojinovićemfoto: Instagram Printscreen

Nikada nisam krila da ne znam da kuvam, iskreno, do sada nisam ni imala potrebu. Međutim, sada kada imam dete mislim da će me kuvanje još više zanimati i želeću da naučim zbog Aleksandra. Ima vremena, pa ću valjda i ja savladati to kuvanje – rekla je pevačica za Blic pre nekoliko godina.


Kod nas su muškarci zaista sjajni kuvari. Filip jako lepo sprema hranu, a Boba je vrhunski kuvar. Svi koji su probali njegove specijalitete rekli su da ništa bolje nisu jeli. Moja je sreća da ranije nisam mnogo boravila kod njih, inače bih se baš ugojila – otkrila je pevačica.


Rečeno – učinjeno, malo nakon što je iskazala želju da nauči da se bolje snalazi u kuhinji, pevačica se na Instagramu u nekoliko navrata pohvalila svojim umećem.

 

Punjene Paprike i krompir pire aleksandre prijović
Punjene Paprike i krompir pire aleksandre prijovićfoto: Inastagram / aleksandraprijović

Tako je jednom prilikom objavila fotografije pire krompira i punjenih paprika koje se krčkaju u slasnom sosu, uz opis "Ovaj istorijski trenutak sam morala da zabeležim. Hvala, mama, na pomoći preko video-poziva. Punjene paprike i pire!", a otkrila je potom i da je ukus bio izvanredan.


Ja sam probala par puta, napravila sam punjene papike, po maminom receptu. Naravno, bile smo na kameri sve vreme. Ali, kad sam spremila, bilo je isto kao da je ona – pohvalila se pevačica.


Ona je, naime, nekog vremena pokazala i fotografiju domaće pice u rerni i otkrila da njen sin najviše uživa baš u tom njenom jelu.

 

domaća pica po reeptu bake aleksandre prijović
domaća pica po reeptu bake aleksandre prijovićfoto: Inastagram / aleksandraprijović

Kad mama zamesi i napravi picu, Aki najslađe jede – napisala je Aleksandra, a kasnije je otkrila da je u pitanju recept njene bake.


Volim bakinu picu, neku domaću koju mi ona pravi celi život, pa sam i to naučila – skromno je dodala pevačica.

 

BONUS VIDEO

Kako je Prija proslavila rođendan?

 

makonda-tracker