"smejali su se na sav glas"

"PONIŽAVALI SU ME, u tim trenucima mi se SRCE CEPALO": Aleksandra Prijović iskreno o teškom periodu u DETINJSTVU

0

Pevačica Aleksandra Prijović je jednom prilikom priznala da je u osnovnoj školi bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Aleksandra Prijović je odmalena znala čime želi da se bavi.
Aleksandra Prijović je odmalena znala čime želi da se bavi.foto: Petar Aleksić

Pevačica Aleksandra Prijović je poslednjih nedelja tema broj 1 u domaćim, ali i regionalnim medijima.

 

Nakon tri rasprodata koncerta u beogradskoj Areni u kojoj je pevala za ukupno 50.000 ljudi priredivši im veče za pamćenje, pevačica je rasprodala i koncerte u Nišu, ali i četiri zagrebačke Arene.

 

Sa samo 28 godina niže uspehe o kojima bi mnogi mogli da sanjaju, a njeni počeci uopšte nisu bili laki.

 

Aleksandra je rođena 1995. godine u Somboru, a odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli.

Njeni roditelji su se razveli kada je imala tri godine, ali su ostali u odličnim odnosima.

 

Aleksandra je odrastala sa majkom, bakom i dekom u složnoj porodici punoj ljubavi. 

 

Talenat za muziku je nasledila od majke Borke, koja se u vreme kada se Aleksandra takmičila u "Zvezdama Granda", odrekla svog posla i bavljenja muzikom da bi mogla da podrži ćerku.

 

Međutim, iako je prve pesme snimila sa 13 godina, Aleksandrini vršnjaci nisu mogli da razumeju njenu želju da postane pevačica. 

 

Bilo je tu mnogo maltretiranja kada su bili deca, zato što je volela da radi to što radi. Proliveno je dosta suza, bilo je odricanja. Sada bi svi ti koji su nekada rekli nešto ružno protiv nje da se slikaju s njom, da popiju piće. Morala sam da idem od kuće do kuće zbog tih prepirki. Oni su sad odrasli svi, ta deca koja su pravila neke probleme, podrugivanja – objasnila je Borka jednom prilikom kako je izgledalo Aleksandrino detinjstvo.

I mlada pevačica je jednom prilikom za Telegraf priznala da je trpela vršnjačko nasilj u osnovnoj školi.

 

- Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali. Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su Nije ništa bolja od majke pevaljke. Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo - ispričala je ona svoje bolno iskustvo i rekla da sada ta ista deca žele da joj budu prijatelji. 

 

- Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali.

 

BONUS VIDEo

 

Kaća i Darko Lazić

 

 

makonda-tracker