(foto)

Njih GOTOVO NIKADA nemamo priliku da vidimo zajedno: Aleksandra Prijović podelila DIVNU porodičnu fotografiju sa sinom

1

Aleksandra Prijović podelila je prelep porodični portret, čija je zvezda njen i Filipov sin Aleksandar.

aleksandra prijović najviše voli da provodi vreme sa sinom jedincem aleksandrom
aleksandra prijović najviše voli da provodi vreme sa sinom jedincem aleksandromfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović trenutno je neko čije je ime na naslovnim stranama svih novina i portala u regionu, nakon tri uspešna koncerta u Areni u Beogradu. Ona je i u Hrvatskoj lice o kome se govori jer je uspela da rasproda čak 5 zagrebačkih Arena, a nedavno je i njena izjava da je "pevačica svih" podigla veliku buru i prašinu.

 

Aleksandra uživa u svojim uspesima, a čini se da ne miruje, već je stalno u pokretu, pa malo radi, a malo uživa u zemljama regiona.

 

 

Ipak, ona svoje slobodno vreme koristi da se odmara sa sinom Aleksandrom, koji je imao posebnu ulogu na dva od tri koncerta u Areni.

 

— Želim da pozdravim svog sina Akija. Ljubavi, ja ne znam gde si ti sada, da li si otišao ili si zaspao negde, ali da znaš da te mama voli najviše na svetu i jako sam srećna, iako si se plašio da dođeš i večeras, zbog svih ovih vatri, dimova...

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Juče nisi došao, ali hvala ti što si došao večeras. Volim te — rekla je Aleksandra svom sinu na poslednjem koncertu u Beogradu.

 

Ona njega jako retko eksponira u javnosti, a sada je podelila fotografiju na kojoj se on nalazi u zagrljaju svog deke po mami, Nedeljka Prijovića, koji je takođe podržao Aleksandru na njenim koncertima.

 

mali aleksandar živojinović u društvu deke nedeljka prijovića
mali aleksandar živojinović u društvu deke nedeljka prijovićafoto: Instagram printskrin / aleksandraprijovic

Aleksandra je uz fotografiju podelila i pesmu "Ja vragolan i moj deda", pa šaljivo dočarala kako to izgledaju zajedničke avanture i trenuci deke i unuka.

 

Bonus video

Aleksandra Prijović peva u Sarajevu

 

makonda-tracker