poznaju se decenijama

U kakvim su odnosima Lepa Brena i majka Filipa Živojinovića? One su BOBINE NAJVEĆE LJUBAVI, a retko ih viđamo zajedno

0

Po rođenju sina FIlipa, Boba Živojinović razišao se od prve supruge, a potom zavoleo slavnu pevačicu, s kojom je danas u višedecenijskom braku

Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović imaju divan odnos sa Lepom Brenom
Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović imaju divan odnos sa Lepom Brenomfoto: Damir Dervišagić

Jugoslovenska muzička diva Lepa Brena od 1991. u braku sa slavnim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem, s kojim vodi skladan porodični život.


Kako je pevačica ispričala jednom prilikom, slavnog sportistu prvi put je srela 1986. godine, na premijeri svog filma "Hajde da se volimo", a upoznao ih je njen menadžer Raka Đokić.


Par je zajedno dobio sinove Stefana i Viktora, dok Boba ima i sina Filipa, s kojim je Lepa Brena oduvek imala divan i blizak odnos.


Štaviše, toliko se Brena i Filip Živojinović uvažavaju i lepo slažu da mnogi ni ne znaju da je Bobin najstariji sin njen pastorak, odnosno da je Filipova majka Zorica Nakić, prva supruga nekadašnjeg teniskog asa.

 

Zorica, nekada Desnica, danas je u dugom i skladnom braku s Ivom Nakićem, s kojim ima sina Marija i ćerku Ivu, a malo je poznato da Lepa Brena i ona imaju idiličan odnos.

 

1 / 5 Foto: Petar Aleksić


Nakon razvoda od Bobe Živojinovića Zorica se preselila u Sjedinjene Američke Države, pa nije imala mnogo prilike da je često viđamo s Brenom, ali se mnogo puta sastala sa slavnom pevačicom, o čemu svedoče fotografije na društvenim mrežama.

 

Jednom prilikom, Nakići i Živojinovići našli su se u Madridu, a Lepa Brena je podelila fotografiju koja je tada nastala uz opis "Mi porodično".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


Muzička zvezda više puta je pričala o svojoj ljubavi prema Bobinom i Zoričinom sinu, a naglasila je da nikada nije želela da mu zameni majku.


– Filip je momak od trideset godina i potpuno razume celu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam želela da mu zamenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala – jasna je bila Brena.


I Aleksandra Prijović, Filipova supruga, često voli da naglasi da ona nije "Brenina snajka", kako je mediji nazivaju, već Zoričina.

 

Aleksandra Prijović posle koncerta u Areni
Aleksandra Prijović posle koncerta u Arenifoto: M.M./ATAImages

Moram, pre svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Brena, nego Filipova majka Zorica – rekla je jednom prilikom. – Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek.
 

BONUS VIDEO

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović

 

makonda-tracker