ovo je pravi razlog

Zašto Boba nije bio ni na jednom koncertu Aleksandre Prijović u Areni? Otkriveno gde je bio svekar poznate pevačice

0

Aleksandrin svekar nije se pojavio ni na jednom od tri koncerta u Beogradu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je spektakl i najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri održavši tri uzastopna koncerta u beogradskoj Areni 28, 29. i 30. septembra.

 

Tokom tri večeri, Aleksandra je pevala pred oko 50.000 ljudi koji su zajedno sa njom pevali, plakali i smejali se.

 

Aco Pejović, Darko Kostić, Leksington bend, Lepa Brena i Saša Matić su tokom tri večeri, delili binu sa mladom Aleksandrom i oduševili publiku.

 

Među ljudima koji su došli da podrže rad i uspeh Aleksandre Prijović bile su brojne poznate ličnosti, a među njima i kolege, a verovatno najdraža publika činili su članovi njene porodice.

Tako smo tokom tri večeri, u publici mogli da vidimo Aleksandrinu majku Borku Mihajlović, svekrvu Zoricu Nakić, oca sa maćehom, naslednika Aleksandra, devera Viktora Živojinovića i naravno supruga Filipa Živojinovića, koji joj je sve vreme pružao bezrezervnu podršku.

 

Međutim, sada kada se utisci nakon veličanstvenih koncerata još uvek sležu i dok svi pričaju o daljem uspehu koji Aleksandra postiže time što je rasprodala halu Čair u Nišu, ali i četiri zagrebačke Arene, svima se nameće jedno pitanje.

Aleksandra Prijović na prvom od tri koncerta u beogradskoj Areni.
Aleksandra Prijović na prvom od tri koncerta u beogradskoj Areni.foto: Petar Aleksić

Zašto ni na jednom koncertu u publici nismo mogli da vidimo pevačicinog svekra i supruga Lepe Brene, Slobodana Bobu Živojinovića.

 

U medijima se pisalo o raznoraznim razlozima njegovog izostanka sa koncerata svoje snahe, kao i da Aleksandra i Boba nisu u dobrim odnosima te da se zbog toga nije pojavio na koncertima.

 

Međutim, kako je jedan izvor za Telegraf izjavio, pravi razlog leži u tome što Boba nije uopšte bio u Srbiji.

 

Naime, kako prenose domaći mediji, on je sa sinom Viktorom 21. septembra otputovao u Majami, a premda se Viktor vratio u Beograd i prisustvovao koncertu, Boba nije mogao da se vrati iz opravdanih razloga.

 

Naime, morao je da ostane u Majamiju jer se renovira vila koju imaju u ovom gradu. 

 

-Boba fizički nije bio u Srbiji u vreme koncerata, bio je u Majamiju, i to je jedini razlog zbog kojeg nije došao. Tamo se renovira kuća i neko je morao da bude prisutan. Nema nikakve intrige, razlog je taj – rekao je izvor Telegrafa.

 

BONUS VIDEO

 

ANDREANA ČEKIĆ OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA ANOM SEVIĆ: Prišla sam joj i USLEDILO JE OVO! Putevi nam se razišli

 

 

makonda-tracker