(FOTO)

On je pričao o Filipu, ona o Vilijamu i Hariju, a bili su JAKO BLISKI: Tajna odnosa ledi Dajane i Bobe Živojinovića

0

Slobodan Boba Živojinović bio je teniser kog je ledi Dajana jako cenila i njegove mečeve pratila s tribina, iako je imala svoje mesto u loži.

slobodan boba živojinović danas je suprug lepe brene, a pre nego što ju je upoznao, bio je blizak s ledi dajanom
slobodan boba živojinović danas je suprug lepe brene, a pre nego što ju je upoznao, bio je blizak s ledi dajanomfoto: Damir Dervišagić

Nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović poznavao se s princezom Dajanom, a o njihovom odnosu pisalo se i pričalo. Naime, mnoge je intrigiralo šta se zaista događalo s Bobom i ledi Di pre nego što je upoznao Lepu Brenu, kao i da li ih je vezalo nešto više od prijateljstva.

 

Ledi Dajana tada je bila u braku s princom Čarlsom, a Boba s nekadašnjom partnerkom Zoricom.

 

Dajana je dolazila na njegove mečeve, a zanimljivo je da je sedela na tribinama, iako su članovi kraljevske porodice imali ložu.

 

Na retkoj zajedničkoj fotografiji, ledi Di je pozirala s Bobom i s njegovim najstarijim sinom Filipom.Upoznali su se 1987, o čemu svedoči fotografija do koje je došao Kurir, a na kojoj Ledi Di pozira s Bobom i njegovim najstarijim sinom Filipom.

 

 

Tim povodom Kurir je kontaktirao Živojinovića i otvoreno ga pitao o Ledi Dajani.

 

— Ne želim sad da pričam o tome jer ona nije više s nama. Velika je stvar kada na meč dođe da te bodri neko poput nje, jer se nije dešavalo da neko iz kraljevske porodice navija za tebe s tribina — tajnovit je bio Boba.

 

— Nedelju dana pre Vimbldona 1987. održao se humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Ledi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me da li sam ja taj teniser koji ima najjači servis. Dobila je potvrdan odgovor. Iduće godine isto se održavao egzibicioni meč, pa je ona opet došla. I ponovo me pitala da li je moj servis i dalje dobar. Tada smo počeli da se družimo i viđamo. Bili smo bliski — ispričao je Boba Živojinović za Kurir.

 

princeza dajana veoma je cenila i volela bobu živojinovića
princeza dajana veoma je cenila i volela bobu živojinovićafoto: Philippe Ledru / akg-images / Profimedia

Boba je otkrio da je Dajana mečeve gledala s tribina i da ga je podržavala.

 

Navijala je za mene. Bilo mi je izuzetno drago što me podržava jedna takva žena. Volela je način na koji sam igrao i ponašao se na terenu i sve što ide uz to. Dajana je bila predivna osoba s kojom sam mogao da razgovaram o običnim stvarima. Njena veličina bila je u toj normalnoj komunikaciji. Iznenadio sam se koliko je prirodna žena. Počastvovan sam što sam je poznavao.

 

Živojinović je otkrio i da su se njihovi razgovori pretežno fokusirali na decu.

 

Naši dugi razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam to uglavnom bile teme za razgovor — prisetio se nekadašnji sportista.

 

boba živojinović, filip i princeza dajana na retkoj zajedničkoj fotografiji
boba živojinović, filip i princeza dajana na retkoj zajedničkoj fotografijifoto: Kurir

Podsetimo, Boba se kasnije rastao od Zorice i 1992. venčao s Lepom Brenom, a Ledi Di se razvela od Čarlsa, a sa Dodijem al Fajedom je 31. avgusta 1997. poginula u Parizu.

 

Bonus video

Lepa Brena na jahti

 

makonda-tracker