raskoš

Ultraluksuzna vila Živojinovića u Majamiju: Brena i Boba obožavaju tu da provode odmor, a Prija i Filip su česti gosti

0

Porodica Živojinović poseduje veoma luksuznu vilu u Majamiju. 

Lepa Brena i Boba Živojinović su vilu kupili pre desetak godina, a svi članovi porodice, uključujući Filipa i Aleksandru Prijović znaju da svrate tamo
Lepa Brena i Boba Živojinović su vilu kupili pre desetak godina, a svi članovi porodice, uključujući Filipa i Aleksandru Prijović znaju da svrate tamo foto: Damir Dervišagić

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović su pre desetak godina kupili vilu u Majamiju, koja je njihova omiljena baza za odmore.

 

Naravno, u luksuznu nekretninu rado svraćaju i svi ostali članovi porodice Živojinović, uključujući Viktora, Stefana i Filipa Živojinovića, kao i njegovu suprugu Aleksandru Prijović.  

 

Pre nekog vremena se pojavila informacija da se ova vila prodaje za neverovatnih 16.9 milona evra, a da su ranije Boba i Brena odbili da je prodaju bračnom paru Bekam, kao i Dženifer Lopez.

 

Kada su Njujork Tajms i drugi mediji pisali da je vila na prodaju, agencija koja se bavile time je i dala opis vile. 

Rekli su da se prostire se na više od 550 kvadratnih metara, da ima šest spavaćih soba i 6,5 kupatila, kao i da je veoma moderno dizajnirana. 

 

Takođe, vila poseduje jako veliku dnevnu sobu sa sve liftom, a tu su i đakuzi, bazen, travnjak, a nalazi se maltene tik uz obalu. 

 

- Svaki detalj je pravljen s namerom, od modernog dizajna koji obuhvata zadivljujući pogled na zaliv do pažljivo biranih materijala - rekao je za američke medije Mirče Curkoski iz agencije za prodaju nekretnina.


Nedavno je, posle tri konecrta Aleksandre Prijović u Beogradu, po medijma krenulo da se "debatuje" na temu toga što se Boba Živojinović jedini iz uže porodice nije pojavio na nastupu žene svoga sina. 

 

1 / 5 Foto: @lepabrenaa/Instagram

 

Posle nekih početnih spekulacija, Telegraf je preneo da Boba nije došao pošto je sve vreme u Majamiju gde se se izvode radovi na renoviranju vile. Tako da se čini da od prodaje ipak neće biti ništa, da će Živojinovići i dalje imati svoje gnezdo na Floroidi. 

 

Osim Brene i Bobe tu svraćaju i Stefan i Viktor Živojinović, koji je baš direktno iz Majamija došao na Prijin koncert. Kada su prošle godine na odmoru u Majamiju bili Aleksandra Prijović i Filip Živojinović i oni su svratili do vile. 

Kod našeg poznaog bračnog para, u goste su znale da svrate mnoge u našem regionu poznate ličnosti iz različith sfera života. 

 

Tako smo imali prilike da tamo vidimo i našeg nekadašnjeg košarkaša Marka Jarića, kao i čuvenog pevača Harisa Džinovića. Takođe, po pisanju medija Brena i Boba imaju i skupocenu jahtu, kad im dođe neko od prijatelja u Majami, izgleda da veoma rado sa njima isplove i naprave koji "kurg".

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker