"znao je da ne može da mu odgovori"

"Prekršio je JEDNO PRAVILO, a to je...": Kejt Midlton posle ovoga ne razmišlja o pomirenju sa Harijem i Megan Markl

3

Odnosi u britanskoj kraljevskoj porodici su narušeni i sada nema povratka?

Kejt Midlton je veoma razočarana Harijevim potezima u poslednje dve, tri godine.
Kejt Midlton je veoma razočarana Harijevim potezima u poslednje dve, tri godine.foto: Danny Lawson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl su toliko pokvarili odnose sa britanskom kraljevskom porodicom da se ne mogu popraviti, tvrde brojni kraljevski stručnjaci.

 

Kejt Midlton je bila toliko "povređena i uvređena" postupcima para nakon što su napustili kraljevske dužnosti i Veliku Britaniju da je i totalno zaboravila na mogućnost pomirenja, rekla je bivša kraljevska dopisnica BBC-ja Dženi Bond.

 

- Kada dolazite iz jedne srećne, ujedinjene porodice, kao što je Katarinina, neverovatno je teško razumeti kako se ljudi mogu otuđiti - rekla je novinarka.

- Mislim da je ona verovala da se stvari mogu srediti, a nakon sahrane princa Filipa smo je videli da razgovara sa Harijem i očigledno ohrabruje Vilijama da učini isto - dodala je.

 

- Ali sada znamo da to nije uspelo. U stvari, Vilijam i Hari su se žestoko posvađali nakon sahrane. Dođe trenutak kad jednostavno morate da prihvatite da srećne porodice nisu igra koju svako može da igra - ispričala je Dženi Bond.


Kako ističe, Kejt i Vilijam su "snažan tim" i verovatno su zajedno došli do zaključka da "razdor sa Harijem ne može da se popravi u doglednoj budućnosti".

Princ Vilijam i Kejt Midlton
Princ Vilijam i Kejt Midltonfoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

- Oni su zatvorili svoje umove za tu mogućnost i odlučili da nastave sa svojim životima - tvrdi ona

 

Kraljevska stručnjakinja Kejti Nikol je dodala da je veza fantastične četvorke (prinčeva Harija i Vilijama i njihovih supruga) prekinuta nakon Harijevih "podmuklih primedbi" o princezi od Velsa u njegovim memoarima "Rezerva". 


- Kada pomislite na lična otkrića — a mislim da ih možete nazvati podlim opaskama o Kejt u memoarima — Hari je prekršio jedno pravilo, a to je ćutanje o porodičnim stvarima- rekla je ona za Sun prošle nedelje.

 

Kejt i Hari su nekada bili veoma, veoma bliski, ali došlo je do potpuno raspada te veze. 

 

- Mislim da Kejt nije ljuta. Mislim da je to više slučaj da se osećate veoma razočarano i povređeno znajući da ona nema pravo na odgovor, a Hari je dobro znao da ona nema pravo na odgovor.

Princ Vilijam je bio ljut na svog mlađeg brata, jer je u svojoj knjizi govorio o njegovoj ženi, a ona je sve vreme želela da ih pomiri.

 

Pokušala je da pomiri braću, a uvlačenje Kejt u "prljavu sagu" je bilo uznemirujuće za nju i svakako je razbesnelo Vilijama, tvrdi Nikol.

 

Ova mišljenja kraljevskih stručnjaka dolaze samo nekoliko nedelja nakon što je objavljeno da se Kejt "plaši" da ponovo vidi Harija. 

 

- Postoji ozbiljan nedostatak poverenja i oni ne žele da razgovor procuri- rekao je kraljevski stručnjak Kinsi Šofild za Foks njuz.

 

BONUS VIDEO

 

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti

 

 

 

 

makonda-tracker