(foto)

LJUBIO JU JE, grlio pred svima: Nove fotografije princa Harija i Megan Markl kojima su stavili tačku na priče o razvodu

1

Mada se šuškalo da je brak Harija i Megan u krizi, njihove nove fotografije to demantuju

hari i megan u javnosti posle dužeg vremena zajedno
hari i megan u javnosti posle dužeg vremena zajednofoto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, nakon što je boravio u Londonu, gde je bio i na pomenu svojoj pokojnoj baki, kraljici Elizabeti, stigao je u Nemačku, gde je otvorio Igre nepobedivih (Invictus Games), međunarodno sporsko takmičenje, koje je on pokrenuo pre nekoliko godina.


Njemu se nakon prva dva dana turnira u Dizeldorfu pridružila supruga Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, koja se odmah sastala s porodicama takmičara i očarala najpre skupim, a onda i skromnijim modnim izdanjem.

 

Megan je svoj sportski debi na ovom takmičenju načinila u sredu, gde je s asuprugom posmatrala košarkaški meč "u kolicima" između Ukrajine i Australije, a provela je vreme s nigerijskim timom, za koji je i navijala.

 

Naime, Megan Markl je otkrila da je 43% NIgerijka, zahvaljujući genetskom testu, a dobila je i novi nadimak: Amita Ngozi Lolo; Amira znači "ratnica, princeza iz legende", Ngozi znači "blagoslovena", a Lolo znači "žena kralja".

 

Njihovo pojavljivanje u Dizeldorfu došlo je nakon brojnih spekulacija poslednjih meseci da im je brak u velikoj krizi i da je par, zapravo, pred razvodom.

 

 

Hari i Megan su malo vremena provodili zajedno u poslednje vreme, pravdajući to obavezama, a retko kada su kalifornijski paparaci uspevali da ih fotografišu zajedno.

 

1 / 6 Foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Ipak, nove fotografije iz Dizeldorfa govore koliko je jaka njihova ljubav. Par je fotografisan dok je gledao finalni košarkaški meč za igrače u invalidskim kolicima, a Hari je nežno gledao svoju suprugu, grlio je, ljubio je...

 

Bonus video

BBC povukao potkast o princu Hariju i Megan Markl

 

makonda-tracker