šarmantan i zgodan

Kako danas izgleda princ Džihangir? Glumac iz "Sulejmana Veličanstvenog" privatno nije ni nalik najpoznatijoj ulozi

0

Obožavali smo da ga gledamo u seriji Sulejman Veličanstveni

foto: Facebook prinskrin / Tolga Sarıtaş-Şehzade Cihangir
foto: Facebook prinskrin / Tolga Sarıtaş-Şehzade Cihangir

Zbog uloge princa Džihangira u „Sulejmanu Veličanstvenom Tolga Saritaš je morao da promeni imidž. Iako u seriji nema sreće u ljubavi, u stvarnom životu su ga opsedale obožavatljke na svakom koraku.

 

Glumac je jednom ispričao da kad je ulazio u projekat snimanja serije znao je da je to veliki hit, ali nije mogao da zamisli da će ga ljudi toliko poistovetiti sa likom kojeg glumi.

 

On je objasnio da su naročito starije žene bile slabe na njega. Često su mu prilazile i govorile mu da bi volele da im on bude zet.

 

 

Glumac u seriji “Sulejman Veličanstveni” je tumačio princa Džihangira, najmlađeg sina sultanije Sulejmana i njegove jedine zakonite žene Hurem.

 

Tolga je zbog uloge morao nositi umjetnu grbu na leđima. Kostimografi su sašili od laganog materijala jer je glumac s njom hodao po setu desetak sati svaki dan.

 

 

Otkad se pojavio u  “Sulejmanu Veličanstvenom”, Tolgi obožavateljke nisu davale mira, ali on o svom privatnom, pa i ljubavnom životu u javnosti nije govorio.

 

Navodno, tada je bio u vezi sa dve decenije starijom koleginicom Meltem Cumbul, koja je igrala sultaniju Fatmu.

 

 

Volim skromne i duhovite devojke, ali ne verujem u ljubav na prvi pogled. Najbolje su veze koje se rode iz prijateljstva. Od izgleda mi je važniji karakter. Teško je naći bolju polovinu kad si medijska ličnost, jer mnogi žele samo da te iskoriste kako bi dobili svojih pet minuta slave – izjavio je jednom prilikom.

 

Prošlo je dosta godina od kada je završeno snimanje serije, a on i dalje radi punom parom. Glumac je veoma aktivan na društevenim mrežama zahvaljujući kojima danas imamo priliku da vidimo da izgleda kao Apolon.

 

Bonus video:

 

Kako se poznati turski glumac proveo u Beogradu?

 

 

 

makonda-tracker