i privatno opasnA!

Šuškalo se da je bila u vezi s Ali Rizom, zavadila omiljen turski par: BURAN ljubavni život Ferhunde iz "Kad lišće pada"

0

Ljubavni život Ferhunde iz "Kad lišće pada" pun je zapleta i afera...

ferhunde iz serije kad lišće pada imala je nekoliko afera koje su obeležile njenu karijeru
ferhunde iz serije kad lišće pada imala je nekoliko afera koje su obeležile njenu karijerufoto: Youtube Printscreen

Svi koji su gledali čuvenu hit seriju "Kad lišće pada" sećaju se lika zločeste Ferhunde Tekin, Ševketove žene, koja je bila glavna kada su u pitanju spletke i koja je bila jedna od faktora zašto se ova porodica na kraju raspala.

 

Glumica Deniz Čakir, koja je odglumila Ferhunde, i privatno je vrlo, vrlo opasna, kao i njen lik u seriji "Kad lišće pada"!  Ona je ostvarila velliki uspeh i u ulozi sultanije Šah u "Sulejmanu Veličanstvenom", a za nju su se vezivali brojni tračevi i ne zna se koji je sočniji.

 

Pre nekoliko godina glumica je otvorila vrata svog doma za tursko izdanje magazina InStyle i omogućila obožavaocima da zavire u delić njene svakodnevice i apartman na obali Bosfora, pa istakla da je jedino u njemu našla konačni mir, spokoj i zadovoljstvo...

 

Ipak, pre nego što je pronašla mir, njen život su obeležile vrlo interensantne afere.

 

  • 36 godina stariji kolega

 

Posebno intrigantna je priča o njenoj navodnoj ljubavnoj vezi s turskim glumcem Halilom Erganom, koji je od stariji čak 36 godina i koji je odglumio glavu porodice, Ali Rizu Tekina.

 

Navodno, Deniz i Halil su se družili i nakon što bi se kamere ugasile.

Serija se snimala četiri godine, od 2006. do 2010. godine, a kako su novine pisale i mediji prenosili, oni su se tada malo više "družili" nego što bi to bilo uobičajeno za kolege sa seta.

 

 

Iako se šuškalo da su više nego bliski, oni to nisu ni demantovali ni potvrdili, uprkos velikoj razlici u godinama. Navodno, priča je krenula kada su se njih dvoje međusobno hvalili, isticali uspehe onog drugog, a mediji su ih pratili u stopu, shodno velikoj popularnosti serije. Oni su se i tada izdvajali od ostatka ekipe, pričali, šalili se i družili se, a pisalo se i da postoje fotografije kako idu u bioskop, na večeru, gde joj on ljubi ruku...

 

deniz čakir ima vrlo interesantan ljubavni život
deniz čakir ima vrlo interesantan ljubavni životfoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
  • Sulejman Veličanstveni

 

Osim 36 godina starijeg kolege, ona je, navodno, zavela i Halita Ergenča, čuvenog Sulejmana. Pričalo se o njihovom flertovanju toliko da je sve stiglo do Berguzar Korel, njegove supruge. Prema pisanju medija 2013. godine, Berguzar, poznatija kao Šeherezada u seriji "1.001 noć", jednom prilikom je došlla na snimanje i suočila se sa suprugom.

 

navodno je flertovala i sa sulejmanom...
navodno je flertovala i sa sulejmanom...foto: SPMY / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Svađali su se i svima je bilo neprijatno. Isključili smo kamere i ostavili ih da reše probleme na miru – ispričao je tada izvor sa seta za medije.

 

  • Slomljeno srce

 

Turski mediji su pisali da joj je čuveni glumac Ibrahim Čelikol, zvezda serije “Milost”, “Veličanstveni duo”, “Crno-bela ljubav", slomio srce, te da se zbog njega sultanija Šah iz ‘Sulejmana Veličanstvenog’ odala alkoholu. Oni su bili zajedno od 2011. do 2013. godine, a raskid ju je mnogo pogodio, pisali su turski mediji.

 

 

 

makonda-tracker