posle 7 godina ljubavi

Kažu da je Bali beg pored njega smešan: Zgodni turski glumac raskinuo s glumicom iz serije "Pokucaj na moja vrata"

0

Iako su ranije davali šansu svojoj ljubavi, par koji je zajedno proveo više od sedam godina rešio je da digne ruke od veze, a glumica nije krila da joj je teško posle raskida

Turski glumac Aras Bulut Ijnemli, iz serija 'Jama', 'Sulejman Veličanstveni', 'Kako vreme prolazi'
Turski glumac Aras Bulut Ijnemli, iz serija "Jama", "Sulejman Veličanstveni", "Kako vreme prolazi" foto: iynemliarasbulut/Instagram

Turski glumac Aras Bulut Ijnemli ima tek 33 godina, a izgradio je dugu i uspešnu karijeru i igrao u nekim od najuspešnijih turskih serija i filmova.


Ljubitelji TV ostvarenja upamtili su ga po ulogama u serijama "Jama", "Sulejman Veličanstveni", "Kako vreme prolazi" i mnogim drugim, a pre nekoliko godina je igrao u Netfliksovom filmu "Čudo u ćeliji broj 7", kojoi mu je doneo međunarodni uspeh.


Aras, uz to, važi za jednog od najatraktivnijih turskih glumaca, ali je on, na žalost dama, dugo bio zauzet.


Glumac je više od sedam godina proveo u vezi s koleginicom Bige Onal, koju smo gledali u ulozi Selin Atakan u seriji "Pokucaj na moja vrata".

 

Aras i Bige počeli su da se viđaju 2015. godine, u vreme kada su zajedno igrali u seriji "Maral", a od tada su uživali u naizgled u skladnoj vezi. Ipak, nije sve uvek bilo idealno – pre nekoliko godina turski mediji su pisali da su se oni razišli tokom leta, ali su ipak na jesen dali novu šansu svojoj ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bige Önal (@bigeonal)


Sve je trajalo još dve godine, a potom se u januaru 2023. ponovo pisalo da nisu zajedno, što je glumica i potvrdila.


Raskinuli smo, ovo je osetljiv period... On mi je bio vrlo važna osoba... Ali nije uspelo, nismo se slagali – rekla je Bige kratko.


Ona nije želela da otkrije šta je tačno prekinulo ljubav za koju su svi verovali da će biti krunisana brakom, ali je istakla da će Aras ostati njen prijatelj.


Ne bih ulazila u detalje. Moje prijateljstvo s Arasom će se nastaviti. Bio mi je mnogo važan. On je, na krjau krajeva, moj najbolji prijatelj dugi niz godina – istakla je iskreno.

 


Glumica je, inače, u prošlosti pričala da želi da postane majka, ali da strepi kako će se snaći u toj ulozi.


Mislim da bih volela dete. To je nešto u vezi sa čim imam dilemu, imam neka pitanja... Mogu li da budem majka, jesam li dovoljno zrela, da li sam psihološki dovoljno stabilna da ne traumatizujem dete koje donosim na svet – rekla je Bige.

 

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

 

makonda-tracker