ne biste ga prepoznali

DRASTIČNA TRANSFORMACIJA voljenog turskog glumca: Kako danas izgleda Zumbul aga iz serije "Sulejman Veličanstveni"?

0

Selim Barjaktar danas izgleda potpuno drugačije.

Zumbul aga iz 'Sulejmana Veličanstvenog'
Zumbul aga iz "Sulejmana Veličanstvenog"foto: Printscreen/Youtube/Muhteşem Yüzyıl

Glumac Selim Barjaktar proslavio se ulogom Zumbul age u turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni".

 

Rođen je u Iraku u turkemnskoj porodici, a u jeku iransko-iračkog rata 1987. godine, kada je Sadam Husein na front počeo da šalje i trinaestogodišnjake, njegov otac je odlučio da pobegnu u Tursku.

 

Porodica se prvo nastalila u Eskišehiru, a posle četiri godine zbog povoljnijih klimatskih ulosva su se preselili u Antaliju.

 

Tamo je napravio i svoje prve glumačke korake prijavivši se na glumačku radionic.

Zahvaljujući komičnoj ulozi u Sulejmanu Veličanstvenom, Selim je postao planetarno popularan, a kako je glumac jednom prilikom istakao, najviše ga je kod Zumbul age privukla višeslojnost i što je osećao da ima dosta širine i mogućnosti prilikom igranja. 

Pre ove uloge, Selim je glumio u sporednim ulogama u pozorištu, a uloga Zumbul age mu je potpuno promenila život.

Posle braka sa Bihter, članicom državnog simfonijskog orkestra u Antaliji, otpočeo je vezu koleginicom Emel Karakose kojom se i oženio u maju ove godine.

Ipak, ono što je svi primećuju, jeste da se Zumbul aga potpuno transformisao te da ne liči nimalo na Selima iz perioda kada je igrao u planetarno popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni."

 

Duga seda kosa i duga seda brada sada su njegov zaštitni znak, a mnogi se slažu da je jedan od najpoželjnijih turskih glumaca.

 

BONUS VIDEO

 

"ODMORIĆU SE KAD UMREM!" Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

 

 

 

 

 

makonda-tracker