maćeha mu je odgovorila

39 godina kasnije – Hari će čuti BOLNU ISTINU: Neobjavljeni Dajanini snimci otkrivaju nove detalje o njegovom ROĐENJU

0

Prema Dajaninim rečima, tadašnji princ Čarls je bio razočaran kad se Hari rodio.

Princ Hari rodio se 15. septembra 1984. godine
Princ Hari rodio se 15. septembra 1984. godinefoto: Philippe Ledru / akg-images / Profimedia

Princeza Dajana i tadašnji princ Čarls bili su u braku od 1981. do 1996. godine, a iz njihove ljubavi rodili su se princ Vilijam i princ Hari.

 

O njihovom braku, pojedinostima njihovog odnosa i aferama koje su ga obeležile priča se i danas, 26 godina nakon smrti princeze od Velsa, koja je 31. avgust 1997. godine stradala u saobraćajnoj nesreći.

 

Dosta stvari o porodičnim odnosima je izneo i princ Hari u njegovim memoarima "Rezerva", gde je priznao da je se uvek osećao kao "rezervni" budući da je princ Vilijam stariji od njega i da je sada prvi u redu za presto. 

 

Međutim, sada su se pojavili dosad nepoznati snimci koji još više rasvetljavaju pozadinu odnosa u britanskoj kraljevskoj porodici.

Princeza Dajana je 1990-ih godina snimila audio zapise za svog biografa Endrua Mortona.

 

On je neke iskoristio i objavio njenu biografiju "Dajana: Njena istina priča", a na dosad neposlušanim i neobjavljenim snimcima se rasvetljava odnos kralja Čarlsa i princa Harija.

 

Naime, kako je princeza Dajana ispričala, kralj Čarls je rekao da je bio "razočaran" kada je njihov drugi sin rođen,jer je želeo devojčicu.

 

Isečci iz klipova koji će biti pušteni u predstojećem dokumentarcu danas, dan nakon 26. godišnjice smrti princeze od Velsa,objavljeni su u SAD-u.


Dajana na snimku tvrdi da se Čarls požalio njenoj maćehi Rejn Spenser na krštenju princa Harija 1984. godine.

 

- Tako smo razočarani, želeli smo devojčicu - rekao joj je.

 

Grofica Spenser mu je tada oštro odgovorila i rekla mu da treba da „shvati da treba da je srećan što ima dete“, dodala je Dajana.

 

- Od tog dana je prestao da priča o tome. To je ono što on radi kada mu neko uzvrati i odgovori - rekla je Dajana na snimku.

 

Postavlja se pitanja da li će objavljivanje ovih klipova biti posebno štetno za kralja Čarlsa budući da će se pojaviti samo nedelju dana pre prve godišnjice smrti njegove majke, kraljice Elizabete Druge.

 

BONUS VIDEO

 

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

 

 

makonda-tracker