obeležio je seriju

"Došlo je vreme da seriji kažem ZBOGOM": Još jedan glumac napušta "Igru sudbine"

0

Još jedno veoma dobro poznato ime iz serije "Igra sudbine" napušta glumačku ekipu.

Ekipar serije 'igra sudbine'
Ekipar serije "igra sudbine"foto: Instagram

Popularna serija "Igra sudbine" uskoro će dobiti svoju petu sezonu, ali će se sastav glumaca ponovo promeniti.

 

Krajem prošle godine sve je zatekla vest da su Milica Milša i njen suprug i scenarista serije Žarko Jokanović napustili ovu seriju.

 

Potom su projekat nakon njih napustili i glumci Sandra Bugarski, Danica Ristovski, BIljana Maletić Zaverla, kao i Mira Banjac.

 

Sada su stigle vesti da jedan od najzapaženijih glumaca ove serije takođe napušta "Igru sudbine".

U pitanju je Amar Mešić koji je tumačio ulogu Strahinje.

 

- Dragi prijatelji, braćo, kumovi, kolege… Žao mi je, ali došlo je vreme da seriji “Igra sudbine” kažem zbogom. Ovim putem želim da vas obavestim da, od nove sezone, više neću biti deo serije “Igra sudbine” Gledaćete me još u narednih 20-ak epizoda. Prethodne četiri godine sam bio skoro svako veče u vašim domovima i zahvalan sam na svim pozitivnim i lepim komentarima. Hvala mojim kolegama na svemu - napisao je Amar u okviru Instagram priča.

Amar Mešić napušta seriju 'Igra sudbine'
Amar Mešić napušta seriju "Igra sudbine"foto: Printscreen/Instagram/ammarsadvam

- Smatram da sam ispekao zanat, bio maksimalno profesionalan i mislim da je vreme za neke nove uloge. Hvala producentima Svetlani Drinjaković, Nikoli Burovcu i Danijelu Đuriću, kao i televiziji Prva na svemu. Nadam se da ćemo opet nekad sarađivati. Hvala i ekipi koji su nekad bili deo serije. Da nije bilo svih vas ne bi bilo ni mene. Jedno javno HVALA mojim prijateljima Stevi, Olji, Matei, Milici, Kiki, Pavlu i Marku. P.S. Stevo, nemoj da plačeš. Do nekih novih uloga, pozdravlja vas vaš Strahinja…- dodao je.

 

BONUS VIDEO

 

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE

 

 

 

makonda-tracker