"porodica"

Ovo su "mame" glumice Milice Tomašević: Obe ih dobro znamo i obožavamo, a pružile su joj nešto neprocenjivo

0

Milica Tomašević je jedna od omiljenih naših glumica mlađe generacije.

 

 

Milica Tomašević
Milica Tomaševićfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Publika je glumicu Milicu Tomašević zavolela kao Nadu u seriji "Igra sudbine", u koju se mlada umetnica nedavno vratila, ali imali smo prilike da je vidimo i u velikom broju drugih uloga.

 

Ono što smo mogli da primetimo kad je Milica u pitanju je da je ona veoma svestrana glumica. Gledali smo je u najrazličtijim mogućim ostvarenjima u kojima je tumačile poptuno drugačije likove.

 

Od Maruše iz "Vojne akademije", preko Branke Tome Zdravkovića u filmu "Toma", konobarice Ljilje u "Žigosanima u reketu", supruge jednog od sinova Laze Ristovskog u "Drim timu", devojke lakog morala u "Senkama nad Balkanom", već pomenute Nade u "Igri sudbine"... I, naravno, jedne velike istorijske ličnosti - Jovanke Broz.

 

 

Sa svakim novim projektom Milica je sticala novo iskustvo i upoznavala nove kolege. Tako je do sada, iako još veoma mlada, već imala prilike da radi sa velikim brojem naših iskusnijih glumaca. Kako je nedavno rekla za Glossy, dve starije koleginice su joj dosta pomogle i ostavile poseban utisak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @balkanskim.sokakom

 

- Raditi sa velikim imenima našeg glumišta privilegija je i zadovoljstvo. Ovom prilikom želim da istaknem koliko su mi bili važni i veliki susreti sa Vesnom Trivalić i Natašom Ninković. Vesna je u meni osvestila koliko je bitno biti svoj, autentičan i prizeman u ma kojoj situaciji i ma kakvim okolnostima. Umela je majčinski da brine i savetuje, a pokazala je kako je njena veličina u beskrajnoj ljudskosti - rekla je Milica za "Glossy".

 

Natašu Ninković je, kaže, srela u jednom posebnom momentu, što je za nju kao glumicu bilo jako važno.

 

 

- Sa Natašom Ninković osećam jednu posebnu vrstu odnosa. Srele smo se u trenutku kada sam bila u specifičnoj fazi, što je ona umela da prepozna, oseti i uputi mi savete kojih se i danas držim. Osećaj zahvalnosti i najdubljih iskrenih emocija je konstantna, a sigurna sam da ću kroz rad na sebi osvestiti do kraja koliko je taj susret bio značajan i određujući za mene kao glumicu i kao ličnost - kaže Milica.

 

 

 

makonda-tracker