nova familija

Kolege iz Igre sudbine joj više nisu porodica: Milica Milša u novoj seriji sa ekipom koja je napustila ovu telenovelu

0

Milica Milša je napustila ekipu serije Igra sudbine, a sada je otvoreno pričala o kolegama iz tog projekta, kao i novim planovima.

 

 

Milica Milša
Milica Milšafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša poznata glumica Milica Milša i njen suprug, scenarista Žarko Jokanović, napustili su ekipu serije Igra sudbine pre nekog vremena, isto kao i čak 30 njihovih kolega.

 

Milica i Žarko su već pokrenuli novi projekat. U pitanju je nova serija pod nazivom Zakopane tajne. U ovom ostvaranju Milica će igrati naslovnu rolu, a priključiće joj se i pojedine kolege iz Igre sudbine.

 

Dok je serija Igra sudbine bila aktuelna, ovaj bračni par je više puta istakao da su im kolege sa tog projekta maltene kao porodica. Međutim, više nije tako...

 

 

- Samo ove koji su sada sa mnom u Zakopanim tajnama smatram porodicom - bila je jasna Milica.

 

Popularna Ada Kanački iz Igre sudbine je navela da sada porodicom smatra onaj deo ekipe koji je sa njom napustio taj projekat i priključio joj se u Zakopanim tajnama,

 

 

- Njih smatram svojim prijateljima, a ne gledam Igru sudbine - rekla je Milša za Republiku.

 

Kako je rekla, prija joj popularnost i daje sve od sebe uvek izađe fanovima u susret.

 

 

- Glumac je taj koji zavodi publiku, to nam je osnovno zanimanje. Nije da nisam svesna popularnosti, to je veoma lepo, drago mi je što ljudi vole mene i lik koji igram. Zaista uživam u tome. Imam divne fanove, deca mi često pišu na društvenim mrežama i trudim se da svima odgovorim - ispričala je Milša.

 

Što se tiče novog projekta Zakopane tajne, njen muž Žarko Jokanović je inspiraciju delom pronašao u realnim osobama.

 

 

- Ovde ima nekoliko životnih stvari koje su se zaista desile. Žarko je opisao i neke ljude koji su poslužili kao inspiracija za određene likove. Život je inspiracija, ta klica sama krene i razvija se. Svaka uloga je beli papir i ja, kao glumica, gledam šta će ona da mi kaže kad je pročitam i da mi šapne kako da je dočaram. Cilj je dešifrovati, otključati i pronaći taj lik u sebi, a to podrazumeva da mora da se kopa i istražuje - navela je Milša.

 

 

makonda-tracker