srećna porodica

I u "Igri sudbine" su U BRAKU — i privatno! Sin srpskog glumačkog para krenuo je njihovim stopama, a OVDE smo ga gledali

0

Kristina i Vladan Savić u seriji su odglumili bračni par Ožegović, a privatno žive pravu porodičnu bajku

kristina i vladan savić žive skladnim i srećnim porodičnim životom
kristina i vladan savić žive skladnim i srećnim porodičnim životomfoto: Milan Maricic/ATAImages

Na premijeri filma "Ko živ, ko mrtav", na filmskom festivalu u Vrnjačkoj Banji, glumački par Kristina i Vladan Savić prošetali su u društvu mlađeg naslednika, svog sina Filipa.

 

Ovaj popularni glumački par nije eksponirao u javnosti svoj brak i porodicu, pa su mnogi iznenađeni kada saznaju da su Olga i Ivan Ožegović, bračni par iz serije "Igra sudbine", i privatno u braku, i to veoma srećnom.

 

Glumački par ima dva sina, a sada je javnosti predstavio sina Filipa, koji je pokazao želju da krene stopama slavnih roditelja.

 

Sin Kristine i Vladana imao je čak svoju ulogu u seriji "Igra sudbine".

 

Igrao je Gavroša u mjuziklu "Jadnici“, sa deset godina. Ide u školu glume, kao i u muzičku školu, na časove pevanja. Statirao je i u našoj seriji "Igra sudbine“ ‒ rekla je glumica jednom prilikom.

 

 

Stariji sin manje vremena provodi sa roditeljima, jer studije prava pohađa u inostranstvu, što majci teško pada, ali zato svaku priliku koriste da svo četvoro provedu zajedno.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Stariji Marko studira prava u inostranstvu. Teško mi pada, ali ne možemo deci da sečemo krila.To je bila njegova odluka, podržali smo ga i mogli smo to finansijski da iznesemo. Neka deca rade ono što žele i što ih čini srećnim, a mi moramo da patimo ‒ rekla je jednom prilikom Kristina, koja se uz supruga trudila da im usadi prave vrednosti.

 

 

‒ Mnogo vremena smo provodili sa decom, to nam naš posao omogućava. Teško je u ovom vremenu biti dobar čovek i naučiti decu da budu takva, da budu pravedna, koliko god to utopijski zvučalo, da vole bližnjeg svog.

To su sve neke rečenice koje su banalizovane, ali su važne. Naučili smo ih da je porodica najbitnija ‒ rekla je ponosna mama Kristina.

 

Inače, Kristina  jezavršila nižu i srednju muzičku školu, a 1995. primljena na klavirski odsek Akademije u Novom Sadu, u klasi prof. Kemala Gekića. Pet godina kasnije diplomirala je na ovom odseku u klasi prof. Iris Kobal, kao jedan od najboljih studenata generacije.

 

 

Tokom muzičkog školovanja bavila se pevanjem radeći sa mnogim bendovima, da bi 1998. postala stalni član pratećeg benda Zdravka Čolića, u svojstvu pratećeg vokala.

 

 

 

Iste godine počinje da radi u Pozorištu na Terazijama, kao solista hora, gde je i danas stalno zaposlena. Gostovala je na albumima mnogih naših umetnika (Dragoljub Đuričić, Vladan Vučković-Paja, Zdravko Čolić, Dragan Stojnić, Van Gog…). Svoj prvi samostalni album izdala je 1999. za PGP RTS.

 

U maju 2005. objavila je i drugi album pod nazivom "Ostrvo snova" za izdavačku kuću "City records".

 

Bonus video

Zvezda serije Igra sudbine: Sreću pronalazim u malim stvarima

 

makonda-tracker