kratko i jasno

"Ja sam profesionalac": Još jedna glumica napustila seriju "Igru sudbine"

1

Poslednjih meseci mnoga dobra poznata lica napušta seriju "Igru sudbine".

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Krajem novembra prošle godine, stigle su tužne vesti za sve fanove serije "Igra sudbina".

 

Naime, ovaj projekat su prvi napustili scenarista Žarko Jokanović i njegova supruga i glumica koja je igrala glavni ženski lik Adu Kanački, Milica Milša.

 

– Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka – rekli su Milica i Žarko za Tv Novele i dodali: 

 

Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi – 

Nakon njih, prokejat su napustili i glumci Sandra Bugarski, Danica Ristovski, BIljana Maletić Zaverla, kao i Mira Banjac.

 

Produkcija je rešila da u seriju "vrati" glumicu Draganu Mićalović, ali i da dovede glumačko pojačanje: Voju Brajovića i Ljubu Bandovića koji će osvežiti glumačku postavu.

 

Međutim, sada je u sklopu promena kroz koje prolazi serija "Igra sudbine", objavljeno da još jedna glumica napušta ovo televizijsko ostvarenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljubavimamoc (@ljubavimamoc)

U pitanju je Jelena Jovičić, koja je tumačila lik Silvane Čvarković.

 

Ona je objasnila da joj je Žarko Jokanović kum i da je bilo logično da i ona izađe iz popularne serije.

 

Ja sam profesionalac. Došla sam tamo kao prijatelj. Pozvao me je Žarko Jokanović, koji je moj kum, dvostruki, i zato sam i izašla iz serije kad i on – objasnila je Jelena Jovičić.

 

Ovom prilikom je dodala i da nema ništa protiv sapunica.

 

Vođena sam moralom i zbog toga nisam više deo te ekipe. Nemam ništa protiv sapunica, možda će to zvučati bezobrazno, ali mnogo je bolje raditi u okviru svog posla sapunice nego snimati reklame za kladionice i dozvoliti da nam one budu pokrovitelji pozorišne sezone. Zbog toga niko nema pravo da mi nešto kaže na tu temu – ističe glumica.

 

 

makonda-tracker